torsdag 19 mars 2015

Berg & Meltzer

Nu har det varit lite stressiga dagar, mycket på jobbet och så sjuka barn på det. Det känns inte bra när det blir lite tjafsigt om vem som ska vara hemma, barnen är ju det allra viktigaste och bästa vi har och de går i första hand. Men ibland är det ändå svårt att inte bli stressad över det man inte hinner med på jobbet. Idag blev det till att dela på dagen, jag jobbade på fm och maken på em, tur man kan göra så. 


Bild från Pinterest.

Ikväll var det tur att jag hade bestämt att träna ihop med en kompis annars hade jag skippat det. Det var lite osäkert om hon skulle kunna träna och jag tänkte då "om hon inte kan så skiter jag i det", men så fick jag ett meddelande att det löst sig och att hon kunde träna så då var det bara att masa sig iväg. Och som vanligt så kändes det riktigt bra och jag var betydligt piggare efteråt, så tack Elin för att du gjorde så att jag kom iväg :).




Nu har jag softat i soffan och tittat på Berg & Meltzer och skrattat. Åh vad jag gillar det programmet, jag tycker de är så härliga. Fast nu är det dags att göra mig klar för sängen och imorgon är det fredag, gud så gött!

Ha det!

Kram Jennifer


2 kommentarer:

 1. Här vabbas det också...
  Hoppas att helgen blir avkopplande.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja tänk att det ska kännas så där när det gäller VAB... som om det inte räckte med alla känslor som kommer för att barnen är dåliga :-(
  Bra med en träningskompis som får iväg en de där motiga gångerna :-) för det är ju så skönt efteråt!!
  Ha en härlig helg nu. Kram på dig.

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!