lördag 10 januari 2015

iPhone

Jodå, jag hade rejäl träningsvärk när jag  vaknade, precis som det ska kännas när det var ett tag sedan man gymmade :). Så skönt med lördag och faktiskt så blev det lite sovmorgon. Kidsen sov nästan till kl 8. Fixade lite frukost och jag startade med en liten vitaminkick, Froosh smoothie med en massa bär och frukt. Den är faktiskt god tycker jag och perfekt att ha när man inte orkar göra en egen smoothie.
 




Sen stack jag och lilltösen iväg till Friskis där vi skulle träffa Linda och hennes tjejer och köra det barntillåtna passet. Det var ett superbra pass, perfekt balans mellan flås och styrka tycker jag. Jag gillar verkligen att få hoppa, skutta och ta i, jag blir glad av det! Jag kan känna att jag vågar släppa loss lite. Det är något jag vill bli bättre på, att släppa loss, våga vara glad och sprallig. Jag vill göra saker jag tycker är roligt och inte skämmas över mig själv utan våga tycka och göra som jag vill. Det är något jag ska försöka träna på.

Efter träningen åkte vi hem och fixade lunch och tittade på skidor. 


Den där bönpastan är riktigt bra tycker jag. Perfekt när man inte äter gluten och så känns den lite nyttigare :). Konsistensen är lite gummiaktig men den smakar bra.


Sen så kom maken hem med en riktigt fin överraskning till mig. Något jag inte alls väntat mig, en ny telefon, en iPhone6 :).




Haha, tänk att man kan bli så glad över materiella ting :).

Nu sover kidsen, äldste grabben sover hos kompis och maken är ute med kollegor så jag sitter själv i soffan och slötittar lite på tv och grejar med telefonen :). Imorgon blir det till att ut och skotta för oj oj oj vad det har snöat här. Nu hoppas jag att verkligen att vi får behålla den här snön.

Bild från Pinterest.

Ha det bra!

Kram Jennifer

2 kommentarer:

  1. Grattis till iPhonen!! Vilken fin present! (Jag fick en likadan i julklapp :) )Visst är det roligt m materiella saker.

    Önskar dig en fin söndag! Kram Carina

    SvaraRadera
  2. Bönpastan har jag aldrig testat men äter ju glutenfritt så tack för tipset.
    Fin överraskning. Kram.

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!