tisdag 13 januari 2015

Ramlade pladask på magen

Jamen nu ni, kommer jag att bli en riktigt bra skidåkare ;). Stadium hade "Vasaloppskväll" och 20% rabatt på allt i längdsortimentet så nu har jag shoppat pjäxor, stavar, strumpor, handskar, byxor och ett vätskebälte. Så nu när jag har köpt på mig så mycket måste jag ju bara träna på för fullt. 


Fick med mig en bok med dvd på köpet så får se om jag få lite bra tips.

Jag har nyligen kommit hem från en runda i spåret. Var tvungen att ut och testa pjäxorna, även att det blev sent. De funkade riktigt bra men det var inte de bästa spåren och halt var det. Hade inte alls fått till vallan bra så ca 6 km fick räcka idag. En vurpa i ena nerförsbacken blev det också. Jag ramlade pladask på magen. Som tur var gjorde det inte ont men nog är det pinsamt.
Dags att hoppa in i duschen och sen blir det sängen och bläddra lite i nya numret av toppHÄLSA. Och vet ni vad? Imorgon ska jag gå på vuxenskidskola, jag är såååå himla nervös.

Ha det!

Kram Jennifer

4 kommentarer:

 1. Men gud vad roligt, hoppas det går bra på skidskolan ;) Har också tänkt fler år att köpa längdskidor (vi har ju spå precis utanför dörren) men det har inte blivit av - kanske dags nu när det finns REA. Ska kolla med maken om han har lust att hänga på investera lite i helgen ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 2. Jösses som jag också skulle vilja gå i skidskola! Den tidningen är så trevlig!

  Ha kul!

  SvaraRadera
 3. Å vad kul det låter. Och så härligt med ett träningsmagasin att bläddra i. Kram.

  SvaraRadera
 4. Vuxenskidskola....låter som en väldigt bra grej! Lycka till!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!