fredag 23 januari 2015

Isbackar

Imorse stack jag iväg tidigt på lite träning. Ett pass på crosstrainern fick det bli. Jag brukar bara stå ut ca 30 min sen har jag lessnat totalt. Men idag bestämde jag mig för att köra 50 min, såg det nästan lite som mental träning, och jag fixade det :).
Sen blev det en dag i skolan med lillgossen. Vi var ute en hel del och fastän jag tyckte att jag klätt mig så bra så blev jag rejält frusen. Det blev en del madrassåkning i isbackar. De har en stor slänt där det går att åka pulka och annat i. Men det var lite läskigt för det var ingen snö utan bara is som de åkte på. Och jag måste säga att maten var himla bra, en jättefin salladsbuffé och en riktigt god kycklinggryta bjöds det på idag.

Efter skolan åkte jag och kidsen och hämtade deras farmor så åkte vi för att fira en av barnens kusiner som har fyllt 2 år. Sen blev det till att åka hem och ha fredagsmys. Och nu känns det som att jag håller på att somna, så lika bra att gå och sova. Imorgon blir det ett pass på skidorna på morgonen. 
Ha det bra!

Kram Jennifer

5 kommentarer:

 1. Måste säga att jag är imponerad över att du stod ut i 50 minuter på crosstrainern!! Det är verkligen en hatmaskin för mig, men med min egen spotifylista i öronen har jag stått ut i 25 min som längst. Å andra sidan kanske man skulle testa längre någon gång och se det som mental träning som du säger!?!
  Ha en fin lördag! Hör blir det ett pass på gymmet.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilket härligt cardiopass du fick till. Vilken styrka kör du på när du kör så länge? Jag brukar bara köra fem minuter uppvärmning och sen max 20 minuter på slutet men då med rätt hög styrka. Kram.

  SvaraRadera
 3. Så härligt det lät med en tur på skidorna. Jag och en vän har haft en grej om att vi innan vi blir 50 ska åka Vasaloppet.
  Dock åker inte någon av oss skidor ännu och vi har några år på oss.

  Men skam den som ger sig sägs det ju.

  Kram Kamilla

  SvaraRadera
 4. Hur har du det? Saknar dina inlägg :-)
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Jag undrar som ovan... allt bra???

  Hur var det att vara med lille gossen i skolan??? Fick du pratat med lärarna??
  Bra när man kan få lov att vara med...

  grymt jobbat på crosstrainern!

  Kram Sandra

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!