onsdag 7 januari 2015

Det är något med nötter

Hade två nöjda barn idag som hade haft det så bra hos mormor och morfar med moster, morbröder och lillkusinen. Men imorgon är det dags för skola igen och vi kom på att lillgossen glömt göra sin finskaläxa, så det blev till att göra den nu på kvällen. Lite kul att han bad om att få börja på finska. Makens föräldrar kommer från Finland och maken pratar finska med dem, men han har inte brytt sig i att lära barnen. Men så när jag hämtade lillgossen från fritids en dag så kom fröken och sa till mig att min lille kille bett om att få börja på finska. Och vill han det så får han såklart göra det, det är alltid nyttigt att lära sig olika språk.
Jag har något skit i kroppen men det vill inte bryta ut riktigt. Jag har tagit det lugnt med träning ett par dagar nu och bara promenerat. Idag blev det dock lite "wagging", kände mig lite för otålig att bara gå så jag körde lite jogg emellanåt. 
Naturell kvarg, hallon, hasselnötter och solrosfrön fick det bli som lite kvällsmål efter min runda. Men alltså det är något med nötter, jag blir ibland så illamående av dem och det blev jag idag. Vet inte varför det blir så?

Men nu, dags att försöka tänka bort illamåendet och sova.

Må så gott!

Kram Jennifer

2 kommentarer:

 1. Hoppas att det snart går över, så du blir frisk igen.
  Jag har joggat idag på morgonen och mina knän höll bättre än sist! Ska försöka jogga en gång i veckan i alla fall framöver och fortsätta med rehabövningar och stretch. Vill springa Gbg-varvet i maj...
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad skönt att det kändes bättre med knät! Jag håller tummarna för att det ska hålla så att du kan springa Gbg-varvet.
   Kram Jennifer

   Radera

Tack fina för din kommentar!