torsdag 8 januari 2015

Friskis & Svettis

Första skoldagen efter jullovet är avklarad och de hade haft bra alla barnen. Lillgossen ville ha två kompisar med sig hem så så fick det bli :). Det blev till att hem och fixa käk, plocka lite, tvätta och sen sa jag god natt till de små och åkte iväg på ett 75 min spinningpass på Friskis & Svettis. Tunga ben genom hela passet men känslan i kroppen efter att ha tagit ut sig rejält är så himla skön!
Äldste grabben hade sin första fotbollsträning efter lite juluppehåll. De hade kört ett hårt fyspass. Jag blir lite nyfiken och skulle vilja testa att vara med för att se hur man skulle orkat med. Men det kan jag ju tokglömma att jag skulle få ;).


Idag skippade jag nötterna och körde banan istället :).


Redan fredag imorgon, skönt med lite mjukstart och bara tre jobbdagar. Jag ska försöka ta mig upp och köra ett träningspass före jobbet så det är bäst att jag går och lägger mig nu.

Ha det!

Kram Jennifer

1 kommentar:

  1. Wow, 75 min spinning!!! Så gott med banan (och hallon ser det ut som, mums) - kul om du testar att hänga med på sonens fotbollsträning! Min dotter spelar sedan hon var liten tjej, så kul.

    KRAM!

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!