måndag 5 januari 2015

Så ska det bli åka av

Idag har det varit ännu en solig och fin dag och tänk att vi har turen att kunna vara lediga, så tacksam över det. Vi gick upp i tid idag för att hinna ge oss iväg till Ornässtugan och Ösjön för lite skridskoåkning innan våra lunchgäster skulle komma. Och oj så vackert det var! Solen hade precis gått upp och vi var alldeles själva på isen.


Jag har inte åkt skridskor på jag vet inte hur många år. Jag vet att jag testade en gång när äldste grabben var liten men då gick det så dåligt så efter det har jag aldrig åkt mer utan bara gått på isen med barnen. Men idag så tänkte jag att jag kan ju inte vara så feg utan jag måste ju testa. Ännu ett jag mål jag har detta år, att våga testa saker och inte vara feg. Och tänk vilken tur att jag testade för oj så skoj det var och inte en enda vurpa blev det :). Fast jag får väl erkänna att jag inte vågade mig på något högt tempo. Nu ska jag minsann köpa mig ett par egna skridskor så ska det bli åka av.Ska man åka skridskor så behövs det lite fika.


Efter att ha blivit lite frusen så var det skönt att få sätta sig i bilen och slå på värmen för fullt. Så var det dags att åka hem och fixa inför lunchen. Maken lagade faktiskt maten igår så det var bara att värma på idag. Lasagne och trevligt sällskap, det är bra grejer det :). 

Sista lediga dagen imorgon, sedan är det dags att återgå till vardagen. Få se hur det ska gå för de små att kliva upp tidigt igen, vi har liksom vant oss vid lite senare kvällar och sovmorgon nu :).

Nu tror jag nog att det får bli lite filmmys.

Må så gott!

Kram Jennifer

2 kommentarer:

 1. Åh vilka härliga bilder! Jag var oxå riktigt sugen på att ge mig ut på isen i morse men vi tog en tur i skogen istället. Vi får försöka få tull en skridskoutflykt när finvädret kommer tillbaka.

  Njut nu av ledigheten som är kvar!
  Stor kram, Carina

  SvaraRadera
 2. Härligt det ser ut! Jag åkte ju lite skridskor på isstadion på juldagen. Är inte bra på det, men roligt att testa emellanåt!
  Vilken bra ide, att bestämma ett område/utrymme att röja varje månad! Det ska jag också försöka med.
  Här kommer det bli katastrof nästa vecka när barnen ska börja skolan igen. Dottern har vänt fullständigt på dygnet och det underlättar ju inte direkt att vi jobbar och inte kan få upp henne på morgonen...
  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!