tisdag 6 januari 2015

Skratta

Började känna av halsen igår eftermiddag och idag har jag haft ont hela dagen. Lite trist och jag hoppas innerligt att det inte är någon rejäl förkylning på g. Det känns inget bra att börja jobba och vara krasslig. Men jag har druckit en massa citron- och ingefärste i hopp om att kurera mig fort, så jag litar till att det hjälper. 

Sista lediga dagen på den här julledigheten går mot sitt slut. Vi har tagit det lugnt och inte gjort särskilt mycket. Lillgossen har lekt med kompis och jag och lilltösen åkte iväg för att leta pjäxor till mig. Det gick inget vidare, mina fötter är så galet breda så jag hittade inga som satt särskilt bra. De butiker jag var i idag hade bara samma märke så får se om jag kan ha turen att det finns något annan tillverkare som har bredare pjäxor på Stadium för där var jag inte idag.

Jag satt och bläddrade i en gammal "Blossom magazine" nu på kvällen och hittade ovanstående. Man har ju alltid hört att det är bra att skratta, men jag har inte vetat att det kan leda till viktminskning. Så nu får man se till att skratta mycket ;).

Jaha, jobbdag imorgon alltså. Det är superskönt med ledighet men det blir ok att börja jobba igen. Jag är tacksam att jag har ett jobb som ger mig möjlighet att göra roliga saker när jag är ledig och att jag inte har särskilt svårt att få ledigt. Men ska jag vara helt ärlig så börjar jag känna mig sugen på att göra något nytt, något annat, men jag vet inte alls vad. 

Dags att plocka fram lite kläder till kidsen. Fritids är stängt imorgon så de ska få vara med min yngsta lillasyster och lillebror och är så glada över det.


Ha det bra!

Kram Jennifer

3 kommentarer:

 1. Vilken härlig skridsko utflykt och bilderna är ju underbara..
  Se du är ju duktig på utflykter ;-)

  Tråkigt med halsen :-( lite whisky då???
  Smakar apa men jag inbillar mig att det hjälper!

  Jag har samma problem, breda mega breda fötter, glöm att jag får på mig snygg stövlar när man ska vara fin!
  Hoppas du hittar pjäxor...
  Imon ska jag hoppa i pjäxorna, kanske iaf, för imon bär
  Det av till fjällen, jag har lovat äldsta att åka.... Hmmm vi får se för någon fantast av skidåkning är jag inte!!

  Ha en fin start på jobbveckan
  Och krya på halsen

  Kram
  Sandra

  SvaraRadera
 2. Krya på dig.
  Har samma känsla gällande jobb, vet bara inte vad jag ska hitta på istället.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Usch då, inte kul med halsont. Hoppas det blir bättre!
  Känner lite samma sak med mitt jobb, men vad ska man göra istället? Känns ju inte speciellt lockande att börja om helt och börja plugga igen. Inte ekonomiskt i alla fall.. Och det där med läxor.. Känns som om det skulle bli svårt!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!