torsdag 15 januari 2015

Gör så ont i hjärtat

Idag blev det vab för min del. Lillgossen har varit superförkyld och hostig. Maken var hemma igår men imorgon får han gå till skolan igen för han var så pass pigg idag. Men det har blivit lite bakslag och han har gråtit för fullt här hemma för han vill inte gå till skolan. Det gör så ont i hjärtat på mig, jag vill ju att han ska ha roligt och må bra. Jag frågar om det är något som har hänt men det enda han säger är att det är tråkigt och jobbigt. Måste nog prata lite med pedagogerna och läraren få se om de vet något och be dem peppa honom lite.
Fixade potatis-, blomkål- och fisksoppa till lunch. Himla god enligt mig men lillgossen petade bara ur fisken. Då var det väl tur för honom att det blev lite fika efter att vi hämtat lilltösen i skolan.
Jag önskar att jag hade fler lediga/kortare dagar så att vi skulle kunna få fler mysiga mellis-stunder tillsammans.

Sen så har jag packat för imorgon blir det bara jobb några timmar sen hämtar jag upp tjejerna så drar vi till Sälen, jipiiiiii. 
Jag har haft huvudvärk sedan träningen igår och känner av bihålorna. Så jag har tagit det så lugnt som möjligt idag och jag har pimplat i mig ingefärste. Jag tänker inte bli förkyld nu. En sista kopp te, sen sängen.
Ha det toppen!

Kram Jennifer

5 kommentarer:

 1. Åh lilla hjärtat :-( förstår att det gör ont å se honom ledsen. Du gör helt rätt som pratar med pedagogerna, det är även bra för dem å veta att han känner så.
  Vi får hoppas att det kanske är så att han gärna tar en dag hemma med dig om du ska iväg i helgen :-)
  Kram och ha en toppenhelg!

  SvaraRadera
 2. Så jobbigt när barnen inte trivs i skolan. Hoppas det blir bättre. Jag hade också önskat mer tid hemma även att mina killar är stora.... Ha en fin helg, kram Suss

  SvaraRadera
 3. När barnen inte mår bra av olika anledningar gör så ont både för mamman men jag tror att den onda känslan känns även i hjärtat som läser eller hör om smärtan.
  Kram till dig och hoppas sonen snart är gladare☺.

  Önskar er en mysig resa till Sälen med massor av bus och mys.

  Kram 😊

  SvaraRadera
 4. Ååååå lille skrutten, så jobbigt både för honom och dig såklart... Jag tycker du absolut skall gå och prata med dom, se till att de lägger lite mer uppmärksamhet på honom och puschar honom...

  Ha nu en fantastisk helg med tjejerna i Sälen och se till att inte åka på någon förkylning

  Kör försiktigt
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 5. Förstår att det gör ont i hjärtat. Man vill ju så klart att ens barn ska trivas. Hoppas att det ordnar sig <3

  Hoppas oxå att du är pigg i dag och att du får en kanonhelg i Sälen! Lycka till o kör så det ryker! Kram Carina

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!