lördag 31 januari 2015

Fortsätta att leva

Tack snälla för stöttande kommentarer! Livet går vidare. Jag måste tänka så, jag kommer för alltid att ha ett hål i hjärtat och saknaden kommer alltid att finnas, men jag måste ändå fortsätta att leva. Jag vet att min bror vill att jag ska må bra och vara lycklig. Och jag har så mycket här i livet att vara glad och tacksam över, min alldeles egna fina familj, mamma och pappa och alla fantastiska syskon med sina nära och kära, alla mina fina vänner och underbara kollegor och mycket mer.

Tacksam över mina skatter som kan få mina sorgsna tankar att bli glada igen. 


Frisk luft och träning har alltid gjort mig gott men nu känner jag det alldeles extra. Det är så skönt att få rensa skallen från alla tankar med ett hårt träningspass. Hittills har jag helst bara velat träna utomhus i min ensamhet, men idag så var det så snöigt ute och jag såg att de hade ett hårdrocksspinningpass på Friskis så jag bokade in mig på det. Och det var riktigt gött att få trampa loss rejält till bra musik.


Imorgon fyller min yngsta lillasyster 18 år. Tänk min lilla, lilla syster, hon blir så stor, helt galet. Vi var där idag och firande henne och det var så skönt att få träffa alla igen (några saknades dock) och så skönt att få träffa min storebrors sambo efter det ofattbara som hänt.Det kan nog bli lite upp och ner stämmningsmässigt här ett tag nu och så får det vara. Min älskade storebror. Jag önskar bara att jag kunde få dig tillbaka. Jag ska alltid minnas dig som den glada, snälla och omtänksamma bror du var. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta.


Må så gott!

Kram Jennifer

5 kommentarer:

 1. Jag lider med er :-( och även om det är svårt och tungt att leva vidare så är det just det man på något sätt gör...
  Stor kram från mig!! <3

  SvaraRadera
 2. Jag tänker så på dig... det gör så ont att läsa och tårarna rinner! Är det hans barn på bilden??? (sista bilden)
  Vi alla sörjer på vårt eget sätt, det får liksom ta den tid det tar... och en dag så kommer det att man lär sig att leva med det även om sorgen och saknaden alltid finns men en dag så så kommer det...
  En stoooor stooor kram till dig
  Sandra

  SvaraRadera
 3. Är så ledsen för din skull och det gör ont att läsa. Skönt att du har träningen som kan hjälpa dina tankar att fly för en stund. Det är välbehövligt mitt i allt. Ta hand om dig. Stor varm kram.

  SvaraRadera
 4. Beklagar verkligen! Är svårt att förlora någon mitt i livet. Sorgen blir mindre med tiden, men saknaden kommer nog alltid finnas där.
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Det gör så ont att läsa om din smärta, sorg och saknad Jennifer. Och jag önskar så att vi bodde lite närmare varandra så att jag hade kunna ge dig en stor kram. Jag skickar den via internetrymden istället. Likaså önskar jag att det vore så att tiden läker alla sår. Men så är det tyvärr inte. Smärtan, sorgen och saknaden försvinner inte. Den går hand i hand tillsammans med kärleken, glädjen och alla de vackra minnena. Livet går vidare för att det måste, inte för att vi vill eller är redo. Men de vi saknar är med oss. Varje dag. Och vi glömmer dem aldrig och de vi är tack vare att vi har haft dem i våra liv.

  Ta hand om dig du fina och omge dig med de människor och det som får dig att må bra.Och tack för dina fina och omtänksamma ord hos mig. Det betyder så mycket.♥

  Varm kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!