söndag 11 januari 2015

Super Mario, Juniorpass och längdskidåkningspremiär

Ligger i soffan med sockor, dubbla filtar och huttrar och fryser och känner mig helt slut. Håller tummarna för att det inte är någon sjukdom på g utan att jag bara är lite trött och sliten.

Lillgossen vaknade tidigt idag så vi gick upp och spelade Super Mario. Alltså det är ju riktigt skoj! Jag spelade mycket Mario när jag var liten men jag hade glömt hur roligt det är. Fast jag får ju erkänna att min 6-åring är betydligt bättre än mig så jag får tjuvträna lite tror jag ;).
Efter frukost, lite slappande och lite snöskottning så stack jag och lilltösen till Friskis. Hon testade ett juniorpass, ett pass för 6-9 år. Under tiden körde jag ett medelpass i hallen bredvid. Jag kunde tjuvkika lite in och det lilla jag såg såg riktigt roligt ut. Var lite som stationsträning tror jag, om jag uppfattade lilltösen rätt. Hon var jättenöjd och vill gärna gå fler gånger och hennes kompisar verkade lika nöjda de :).


Lite lek i barnhörnan efter passet. Så kunde vi mammor pusta lite efter vårat pass och snacka lite :).

På eftermiddagen så var det sedan dags för den här säsongens längdskidpremiär. Hua, så nervös jag var. Känner mig väldigt osäker på längdskidor, men nu fick jag sällskap av snälla Elin så det kändes lite tryggare än att åka själv. Fast jag blev då det sämsta träningssällskapet. Efter bara två varv (ca 4 km) var jag helt slut. Så jag gav mig faktiskt då, hade det varit för ett tag sedan hade pinat mig själv och fortsatt. Men nu kände jag att min kropp var för trött och lyssnade på den. Det känns i alla fall skönt att ha klarat av första passet och inga vurpor blev det. Nu ser jag verkligen fram emot helgen som kommer då jag och tjejerna som ska åka Tjejvasan ska ha en träningshelg i Sälen.
Tror det får bli lite filmmys nu.

Må så gott!

Kram Jennifer


7 kommentarer:

 1. Så mysigt att kunna ta med barnen till träningen.
  Hoppas inget är på g så du får hålla dig frisk till helgens träningsresa.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Låter skönt att vara ute och åka längdskidor. Hoppas bara att du inte blir sjuk nu! Filt, te och filmmys är bra då ;)

  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. Åå nej hoppas du inte blir sjuk...
  Visst är Mario roligt!
  Du får ladda för helgen med längdskidorna istället....
  Jag har ju inte åkt skidor på 20 år men det gick ganska så bra förutom ett pjäxdrama! Jag hade så ont att jag mådde illa i fötterna men jag bytte ut mina pjäxor sen gick det klart mycket bättre!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Kul med längdskidor. Hoppas verkligen snön ligger kvar här nu så jag hinner ut. Skulle behöva ett antal mil i benen innan tjejvasan.
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 5. Hoppas att jag får till några fler pass på längdskidor innan tjejvasan. Som tur är ska vi ju till fjällen v 7.
  Kul när man kan åka o träna samtidigt eller tillsammans. Jag o sonen åker ofta tillsammans, men det sista har vi tränat olika delar.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Verkar roligt och riktigt tufft med längdåkning. En vacker dag ska jag ge mig på det. Åh! vi åker till sälen på söndag! Som jag längtar. Hopps du slipper bli sjuk! Kram

  SvaraRadera
 7. Hoppas du klarar dig från sjukdom. Själv är jag helt däckad i halsfluss :-( som jag avskyr den sjukdomen!!
  Kram.

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!