söndag 23 mars 2014

Så får det vara

Idag var tanken att jag skulle iväg och köra ett pass gymmet med en kompis nu på morgonen. Men jag kände på mig redan igår att det var en förkylning på g och mycket riktigt vaknade jag snuvig och med halsont :(. Så det blev till att ställa in gympasset. Sååå trist men jag känner mig ändå nöjd över att jag har lärt mig att lyssna på kroppen och inte bara köra på ändå.





Kidsen är rejält förkylda de med så frukost framför teven och fötterna på bordet är liksom helt ok då enligt mig :). Och är det rostat bröd med sylt de vill ha så får det bli så, väldigt onyttigt, jag vet, men så får det vara.


Lördagen blev en lugn och skön dag, lite fix hemma och sedan var vi bortbjudna till goa vänner där det blev lek och god mat. Det bjöds på grillat, premiär för i år, och det är ju bara sååååå gott. 




Ja, det kommer alltså att bli en krya-på-oss-dag här hemma idag. Känner jag mig själv rätt så kommer det krypa i kroppen på mig på eftermiddagen så då hoppas jag att halsen ska kännas skaplig så att jag i alla fall kan få ta mig en promenad :).

Ha det toppen!

Kram Jennifer

10 kommentarer:

  1. Jag tycker oxå att det är trist när man är inställd på träning och det inte blir men såå viktigt att lyssna på kroppen!
    Hoppas ni får en mysig dag i alla fall och krya på er, kram Suss

    SvaraRadera
  2. Åh nej, då blev det förkylning i alla fall. Trökigt! Hoppas den går över snabbt. Krya på dig! Kram Carina

    SvaraRadera
  3. Så trist men du gör rätt i som lyssnar på din kropp. Hoppas du kan ta dig ut på en promenad i em iaf och förkylningen släpper snart så du är igång igen. Du är ju så duktig på att träna så förstår du mår bra av hålla igång det!
    Kram och ha en fin söndag!!

    SvaraRadera
  4. Vad du är klok som tar det lugnt när kroppen säger till. Krya på dig. Kram Anette

    SvaraRadera
  5. Mysigt med grill premiär, men halsont kan man ju klara sig utan.
    Krya på dig.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Massa krya-på-dig kommer här!

    Kram Jes

    SvaraRadera
  7. Här har vi också grillat, mmmm det är gott!
    Bra att du lyssnade på kroppen, hoppas det gör att du snabbt blir pigg igen!

    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  8. Krya på dig vännen! Kram från Maria

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!