onsdag 26 mars 2014

Yoga betydligt oftare


Käre maken och lilltösen.

Idag är det min och makens bröllopsdag. Något särskilt firande blev det väl inte, vi är nog inte direkt världens mest romantiska typer :). Men jag fick fina rosor och han fick en liten present av mig och så passade vi på att äta middagen på restaurang hela familjen. Ingen "lyxrestaurang" utan ett ställe där man kan välja lite olika så att alla får något de gillar. För min del blev det sushi, det är ju bara så himla gott.

Förkylningen vill inte lämna min kropp. Men på kvällen så blev det i alla fall en pw. Och hör och häpna, efter den så stängde jag in mig i sovrummet, släckte lamporna, tände ljus och körde Yoga. Det var inte igår jag gjorde det. Min kropp behöver egentligen verkligen Yoga, och huvudet med för den delen. Det var riktigt skönt fast jag blev yr och lite illamående efteråt, men det är inget konstigt, det kan man bli. Så nu är det jag som ska se till att rulla ut den där mattan,inte bara för träning utan även för Yoga, betydligt oftare.
Nu är det dags att krypa ner i sängen.
Ha det gott!

Kram Jennifer 

2 kommentarer:

 1. Grattis på eran bröllopsdag! inte alltid det behöver vara lyx, pompa och ståt, ni firade iaf, istället för att skjuta på det för då blir det aldrig av!
  Jobbigt att förkylningen inte släpper!!! Jag har känt två dagar i kroppen nu jag med... halvmatt, seg och huvudvärk! Man blir träningsstressad och dom där skriken känner jag väl igen mig i... jag kan bli frustrerad, så fruktansvärt också... känner mig hemsk ibland och tänker "idag ska jag andas, tänka mig för och inte bli arg i onödan..." jaha vad tar det??? 10 min så sprack det!
  Härligt att ha lite yoga hemma...

  Krya på dig och ha en bra "fredag" på jobbet
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Grattis på bröllopsdagen. Ja yoga är verkligen välbehövligt även här.
  Krya på dig.
  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!