söndag 4 augusti 2013

Smugit sig på mig

Vi har haft några lugna hemmadagar nu. Maken börjar jobba imorgon men jag har en veckas semester kvar, tråkigt nog så har den där jobbångesten smugit sig på mig. Jag vill inte börja jobba igen, men det är ju helt meningslöst att ha ångest över det nu, nu ska jag ju njuta av mina lediga dagar. Jag måste bli bättre på att kunna stänga av sådanan känslor och bara vara här och nu.



Ja de vill cykla mest hela tiden nu, de tycker att det är så skoj. Och jag fick mig ett pass på motionscykeln igår, det är perfekt att kunna träna hemma när man inte kommer iväg. Jag önskar mig så en spinningcykel, för oj vilken skillnad det är att cykla på en sådan jämfört med motionscykeln.


Idag var det dags att fira bästa Fanny som har fyllt 6 år. Tänk vad tiden går, jag tycker det var nyss som vi var mammalediga med våra små bäbisar :).


En massa gofika och så blev det förstås en godispåse också :).


Jag kom iväg på en skön promenad imorse, det är så skönt att starta dagen med en promenad och få njuta av den friska luften.




Jag hade inte tänkt träna något idag, men på kvällen efter packning och picknick-fixande så kände jag mig lite småstressad och för mig är bästa medicinen mot stress ett träningspass, så det fick bli en joggingrunda. Vi sticker till Kolmården imorgon, barnen och jag och sedan blir det en natt på hotell i Norrköping :).

Ha det så bra! 

Kram Jennifer

16 kommentarer:

  1. Ha det så mysigt i Kolmården.
    Jag är lika dan, har en vecka semester kvar, vill absolut inte börja jobba. Men sabbar ju hela veckan när jag är stressad över det ;(
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hotellvistelse låter trevligt!

    Det är så dumt när den där ångesten smyger sig på. En vecka är ju lång ledighet. Jämfört med lördag och söndag som är det vanliga. En hel vecka har du kvar. Vad härligt!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Vilket härligt barnkalas ni varit på!
    Jag har oxå en veckas ledighet kvar innan allvaret börjar igen. Men du, ska vi inte göra en deal? Vi nobbar ångesten och njuter istället i fulla drag!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Ja njut av de lediga dagarna! Att oroa sig gör ju ingen glad! Hoppas ni får trevligt i Kålmården! Kram

    SvaraRadera
  5. Kolmården är inte långt från mig och Norrköping är en fin stad. Ha så kul:))
    Kram, Cicki!

    SvaraRadera
  6. Vad mysigt att ni ska till Kolmården. Ha det så himla kul!
    Vad skönt att du har en till veckas semester.
    Kram Bodil.

    SvaraRadera
  7. Jag har också en vecka kvar av semestern och jobbångesten har börjat smyga sig på här också :(. Men det är bara att försöka ta vara på den här sista veckan och njuta :). Mysigt med en resa till Kolmården! Hoppas ni får det kanon där!

    Ha det bäst!
    Kram Carina

    SvaraRadera
  8. Härligt med en vecka kvar av semestern, njut av den och ha mysiga dagar på Kolmården. Kram

    SvaraRadera
  9. jag har också en vecka kvar innan det är dags att återvända till jobbet och jag har precis som du, svårt att hålla jobbångesten borta. Det är alldeles vansinnigt dumt! för det är ju slöseri med tid. tid som man istället kan lägga på att njuta ;)

    Ha nu en riktigt fin vecka!

    Kramar i massor /Anna

    SvaraRadera
  10. Just såna jobbiga känslor jag brottades med nästan hela min semester. Så trist. De sista dagarna lyckades jag njuta.
    Ta vara på dagen. Kram.

    SvaraRadera
  11. Jobbångest är verkligen ingé vidare.... Sitter och funderar på några uppmuntrande ord men kan inte komma på något, bra hjälp eller hur! Men det är klart att man helst vill vara hemma och ha det underbart mysigt med familjen. Samtidigt är det skönt att komma in i rutiner!

    Ha en härlig tur till Kolmården!!

    KRam

    SvaraRadera
  12. Jag är likadan! Men mannen min säger att jag måste njuta av det som är och inte ha ångest över det som kommer...
    Härliga bilder, kram Suss

    SvaraRadera
  13. Jag hoppas verkligen att du kan njuta av din sista vecka på semestern... Se bakåt eller framåt jag vet inte vad som är bäst men du får se att du har haft en fantastisk sommar med familjen och ni har ju gjort en massa kul ihop, vädret har ju också gjort att sommaren har blivit en av dom bättre på länge (iaf här på västkusten) du har fått träna mycket ;-) nä du jag tror att du kommer leva på denna sommaren sen när hösten kommer och är det inte så lite att när man kommer tillbaks t jobbet så känns det som igår man gick på semester ;-)
    Kommer du fort vara ledig på fredagar???
    Jag har lite smått panik för vi börjar inskolningen med Noah nästa vecka och han är mer eller mindre ett litet plåster... Lämna honom liksom usch va vemodigt det känns!!!
    Hoppas att det har varit en rolig dag på Kolmården!
    Ta hand om dig och njut av här och nu

    Stor kram till dig
    Sandra

    SvaraRadera
  14. Kolmården och hotell låter mysigt, vi var där förra veckan och jag tycker det är toppen! Ja jobbångest är inte så kul, inte så lätt att värja sig mot dock.. Kram Sara

    SvaraRadera
  15. Åh vad kul med Kolmården! Jo för visst är träning bästa medicinen :) Ha det så kul!

    SvaraRadera
  16. WOW vilka underbara bilder du bjuder på:) din blogg är alltid så mysig att besöka.

    Om du vill ha lite höstmode inspiration kan du kolla in min nya post:)

    Ha en härlig dag:)

    LOVE Maria at inredningsvis.se - the Swedish design blog

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!