tisdag 20 augusti 2013

Njutit av maten

Idag har jag verkligen njutit av maten jag ätit. Tänk, bara för att jag under en dag ätit mycket mindre så kände jag mig så tacksam över maten jag åt idag och det smakade så gott :). Imorgon är det dags för fastedag igen. Jag har känt mig lite konstig idag men nu framåt kvällen börjar det kännas bra igen. Jag antar att det blev lite konstigt för kroppen att få så lite att äta en dag.

Nej, nu finns ingne tid att sitta framför datorn. Kidsen ska läggas och sedan blir det till att trampa på cykeln och köra ett lätt styrkepass.


Må så gott!

Kram Jennifer

9 kommentarer:

 1. 5-2 dieten är verkligen poppis just nu! Ska bli spännande att följa dig och höra vad du tycker!!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas kroppen känns som vanligt i morgon igen. Tränar du de dagar du har dina fastedagar?
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det är ju bra att njuta av maten, det borde vi alltid göra. Har faktiskt inte tänkt på att man kanske njuter mer när man inte "blir nöjd" varje dag. Kanske inte helt dumt? Ser fram emot att höra om fortsättningen. Kram

  SvaraRadera
 4. Ja, du kör också 5:2 ! Jag har nog aldrig tänkt så mycket på mat som just nu ;) men antar att det är övergående i takt med att kroppen vänjer sig vid mindre föda. Än så länge går det bra, och det sägs gå lättare efter två veckor, så jag är hoppfull. Kram.

  SvaraRadera
 5. Du får mig att kämpa med min träning och nu har du fått in mig på 5:2! Du är bara så bra!!! men jag tänkte starta efter midnattsloppet!
  Förstår att du njuter av maten ;-) Undra egentligen hur jag ska klara två dagar, jag är som värsta skalman och usch vad grinig jag kan bli när sockernivån sitter nere i tårna!
  Jag kom ut 5km igår men det var allt lite segt...
  Ha en bra dag!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Förstår att du njöt av maten. Hoppas din fastedag i dag går bra. Jag är fortfarande lite skeptisk men börjar bli mer och mer nyfiken. Ska nog läsa på lite om 5:2.

  Ha en fin onsdag! Vi ses på lördag!! (jag hoppas jag får stanna för min E, för nu vill jag träffa er lite)

  Kram Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas också att du får stanna :).
   Kram Jennifer

   Radera
 7. Ni får förlåta mig, men jag är väldigt less över dieter överlag.......
  Om vi bara förstod hur kort livet är.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är också less på en massa dieter hit och dit. Att jag har valt att testa 5:2 är just för att jag vill må bra, vara pigg och leva länge. Om jag kan bli att känna mig piggare och må bättre av att äta mindre två dagar i veckan så tycker jag att det vore toppen! Men om jag inte känner av något av det här eller om jag kommer att tycka att det bara är jobbigt så kommer jag inte att fortsätta, det ska inte kännas som att jag behöver uppoffra något.
   Och sedan så är det ju så att var och en tycker och tänker precis som man vill och man får känna sig less på att jag skriver om 5:2 :-). /Jennifer

   Radera

Tack fina för din kommentar!