tisdag 27 augusti 2013

Pricka komposttunnan

Tack snälla ni för tips och uppmuntrande ord angående lillgossen och dagis. Idag hade det gått bra, men han höll sig lite för sig själv ett tag. Jag pratade med en av pedagogerna och hon sa att han behövde lite "knuffar" in i leken ibland och när han väl började leka så gick det hur bra som helst.

Min dag på jobbet började inte så bra. Jag slog igång datorn och den ena skärmen började flimra konstigt för att sedan börja ryka rejält. Det var bara till att rycka ur sladdarna och sedan ringa it-avdelningen. Fy tusan vad det luktade illa.


Fast till lilltösen säger jag inte att det är senapssås, utan bara vit sås. Hon gillar nämnligen inte senap, men den här såsen älskar hon :).


Efter hämntning av barnen så stack lilltösen iväg till kompisen och jag och lillgossen körde "pricka komposttunnan" med nedfallna äpplen, det var riktigt skoj. Maken och äldste grabben åkte iväg till grabbens fotbollsmatch så jag och småttingarna fick äta middagen själva. Idag blev det min och lilltösens favoritmiddag, potatis, köttkorv och senapssås.

Men nu är det trötta barn här så nu blir det bums i säng för dem. Sedan får det bli ett kettlebellpass för mig. Hade tänkt mig en joggingtur först men jag måste nog vila min häl lite för jag börjar få så ont :(.


Ha det toppen!

Kram Jennifer

7 kommentarer:

 1. Låter som en bra dag, mitt i ekorrhjulet ;)

  kram Anna

  SvaraRadera
 2. Skönt att det gått bättre i dag på dagis. Kortet på honom när han sover är bara för sött.

  Inte kul m ont i hälen :(. Ta det lugnt så du inte åker på hälsporre. Här kommer några tips: Stretcha ut ordentligt både under foten och djupa vadmuskeln samt kör exentrisk träning. Ställ dig på ett trappsteg och gå upp på tårna med båda fötterna. Sen sänker du ner den fot du har ont i hälen i och går ner så långt du kan så det drar ut rejält (hoppas du förstår beskrivningen). Upprepa 10 ggr några gånger om dagen.

  Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Nej, inte ont i hälen!:( Hoppas innerligt att det inte är hälsporre du råkat ut för.
  Blev lite för optimistisk igår då jag tyckte att det gått så bra att jogga 2 km. Det var dock lite tidigt att redan efter två sådana rundor öka till 3 km. Idag har jag varit ute på en pw på drygt 8,5 km där jag inte joggade något och då kändes det inget i knät. Nu tänker jag ta det lugnt i fortsättningen, så dumt att förstöra för sig själv så man får börja om...
  Kram

  SvaraRadera
 4. Kettelbellsen kanske man skulle damma av!?! Hoppas du fick till ett bra pass och att hälen känns bättre snart. Kram

  SvaraRadera
 5. Så skönt att det känns och går bättre för honom på dagis...
  Hehe här luras det också vid vissa middagar! men snart blir man väl påkommen!
  Bra att det finns andra alternativ som kettlebell, fast tråkigt med hälen!

  Ha en fin dag på jobbet och hoppas du slipper rykande datorer!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Vi har lite samma problem med vår trea som inte vill inskolas på dagis igen efter långt sommarlov...man kan ju nästan förstå honom hihi. Hoppas du mår bra! kram Caroline

  SvaraRadera
 7. Härligt att det går bättre för liten.
  Men fy för datorn, tur att det gick bra.
  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!