onsdag 28 augusti 2013

Skogslek

Idag kör vi en ögonblicksbild igen :).


Gör ett litet inlägg trampandes på cykeln. Jag har tyvärr ont i hälen så jag undviker att springa. När jag läser om hälsporre så känns det som det är det jag har, för det gör ont under hälen och råkar jag trampa på något så vill jag skrika rakt ut. Men jag fick bra tips mot hälsporre av bästa Carina, tack! De ska nu följas jan jag lova.

Idag var det premiär för den här terminens skogslek. Det var såååå nöjda barn efteråt och de ser redan fram emot nästa gång. Men nu sover de sött, alldeles trötta efter en lång dag.Hoppas att er dag varit bra!

Kram Jennifer 

3 kommentarer:

 1. Hoppas det blir bättre m hälen - ingen kul åkomma det där :(. Ytterligare tips kommer här: gå inte barfota inomhus utan ha typ innetofflor och om du har möjlighet - åk till Aktiv Ortopedteknik i Falun och gör sulor gjutna efter dina fötter alt. köp speciellt ilägg för hälen (finns i sportaffärer). Ju snabbare man gör åtgärder desto fortare går det över.

  Kul att ni kom i väg på skogsleken. E var trött och ville inte så vi skippade i dag (även om mamman gärna åkt).

  Krya på dig med hälen och ha en fortsatt bra vecka!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Skogslek låter onekligen jättekul. Jag förstå att barnen gillar det. :) Hoppas nu hälen blir bättre. Och du, testa chokladbollarna, jag tror du kommer gilla dem (ja, barnen också för den delen) trots nötter och torkad frukt. Kram

  SvaraRadera
 3. Ja se till att få ordning på din häl innan du belastar den med annan träning!
  Det låter kul det där med skogslek för barnen! Kul att dom längtar

  Ha en bra dag
  Kram Sandra

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!