måndag 12 augusti 2013

Attackerade varandra med tuschpennor

Min första jobbvecka kör jag jag lite mjukstart. Dagis och fritids har planeringsdagar idag och imorgon så jag börjar jobba först på onsdag. Det känns riktigt skönt faktiskt att förlänga semestern lite grann och så innebär det att det bara blir två jobbdagar den här veckan, det gillar jag :).


Det blev en långfrukost och kaffet intog jag ute på altanen. Det är ingen vidare värme här nu, men jag gillar den här höstlika luften, den kalla och klara och med en filt om axlarna så fryser man inte.


Jag hade tänkt hitta på något med mina småttingar men de var mer sugna på att leka med kompisar så så fick det bli. De börjar gå varandra lite på nerverna nu, även fast de hade kompisar här så tjafsade de med varandra och attackerade varandra med tuschpennor så bådas kläder har "fina" mönster nu, grrrrr. För deras skull blir det nog skönt att få komma ifrån varandra lite och börja på dagis och fritids. 


Ja löven börjar falla mot marken och hösten närmar sig. Jag gillar hösten även att det betyder att det är jobb som gäller igen. Jag gillar höstluften, gillar att gå på höstpromenader i skogen, tycker om att få kura inne med tända ljus och så är det skoj att köra igång att träna på Friskis & Svettis och deras roliga pass.

Än så länge är det vila som gäller för mig för jag är så hostig och snuvig fortfarande, det är så himla trist. Men jag får acceptera det och lyssna på kroppen, tids nog kan jag köra hårt igen.

Ha det bra!

Kram Jennifer

6 kommentarer:

 1. Det låter onekligen skönt med en mjukstart :)

  kramen

  SvaraRadera
 2. Perfekt med mjukstart, insåg precis att jag inte har koll på när vårat dagis har planeringsdag.... Hoppas bara det inte är i morgon.
  Krya på dig!

  SvaraRadera
 3. Som sagt tur det är mjukstart men visst känns det gott att komma in i rutiner. Mina barn tycker det är roligt att komma tillbaka till fritids igen!

  KRam

  SvaraRadera
 4. Skönt med mjukstart! Det är det här
  Också, på onsdag jobbar jag och mannen skolar in Noah på onsdag! (Men Lilleman har åkt på ögoninflammation så onsdag kan vi nog inte starta dagis) typiskt två dagar innan, och frisk hela semestern ja ja så är det!
  Ja halsont och huvudvärk kryper på mig, jag känner mig inte sjuk sjuk men heller inte helt 100!
  Hoppas du också frisknar till snart :)

  Jag tror också att det kan vara skönt för barnen att komma tillbaka till dagis/fritids, våran stora är lite smått rastlös han med!
  Hösten är nog min favorit årstid! Luften, den är
  Så härlig sen är det så vackert ute!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 5. 3 dagars arbetsvecka vore något det ;-) fast jag jobbar ju bara 4 dagar/v så jag ska kanske inte klaga :-)
  Men jag kände att det var helt ok att va tillbaka igen. Tror lillskrutten min var lika nöjd han.

  Skrev faktiskt på min FB-sida att jag längtade efter hösten (med risk för att få skit i brevlådan.. ;-) )och det har säkert med den härliga sommaren vi haft. Jag är redo för lite svalare temperaturer.
  Hoppas du känner dig piggare idag.
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Tack fina du för dina rara ord inne hos mig, som de värmer! ♥

  Härligt med en mjukstart på jobbet efter en fin sommar! Vips så trillar man in i gamla vanor igen! :)

  Fina bilder!

  Kram Jes

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!