söndag 25 augusti 2013

Han borde nog skaffa sig glasögon

Tack så mycket fina ni för alla grattishälsningar till lilltösen!!!

Här helgen har rusat förbi och jag skulle gärna vara ledig några dagar till och bara vara och ha det lugnt och skönt. Och jag känner extra mycket att jag vill vara hemma med min lillgosse och bara mysa med honom efter att han gråtit i sängen vid läggningen för att han inte vill gå till dagis. Det gör ont i mig när jag måste säga att han måste gå dit och tårarna fortsätter att rinna nerför hans kinder.
Idag var det dags för släktingarna att komma hit och fira lilltösen. Hon fick dekorera glasstårtan alldeles själv och hon var så nöjd :).
Det kändes extra skoj att min lillasyser som bor i Örebro hade möjligheten att komma hit tillsammans med sin sambo, det blir ju tyvärr inte så ofta som man ses.


Efter kalasande var det dags att sticka till Falun för att se äldste grabben spela fotboll. det vara riktigt skönt att sitta där i solen och njuta av en bra match som de vann. Småttingarna hade så många funderingar idag under matchen. De undrade bland annat varför det fanns domare som viftade med flaggor, varför det blev frispark, varför man inte fick fortsätta att spela när bollen kom utanför planen. Och så tyckte lilltösen ibland att domaren inte såg riktigt vad som hände så hon sa "han borde nog skaffa sig glasögon". 


Dagen började på bästa sätt, stavgång i slalombackar i underbart väder och med trevligt sällskap. Idag hamnade vi i en rejält brant backe och det kändes fruktansvärt tungt, jag fick hela tiden upprepa tyst för mig själv "jag kan, jag kan, jag kan" och vi tog oss upp även om benen stumnade till rejält.

Hoppas att ni har haft en bra helg och får en bra måndag!

Kram Jennifer

12 kommentarer:

 1. Härlig start på dagen!

  Hoppas det ordnar sig med J och dagis. Inte kul när man får höra sånt där från de små.

  Ha en fin vecka!
  Kram Carina

  SvaraRadera
 2. God tårtan ser ut!:)
  Låter som ett jättejobbigt pass, uppför en slalombacke! Då gäller det verkligen att vara envis!;) Jag har tagit en pw idag där jag joggade 2 km och det kändes riktigt bra.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ett stort grattis till er stora tjej och vilken härlig kalashelg hon har haft, Mysigt! :)

  Stackars liten! Det är inte lätt det där och det gör så ont i föräldrahjärtat att höra sådant. Fortsätter han känna så inför dagis så kan det kanske vara en idé att prata med personalen om det så att ni kan arbeta tillsammans för att han ska trivas bättre.

  Vad roligt att sonens fotbollslag vann. Grattis!

  Sköt om dig Jennifer och ha en fin vecka!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Ett jättegrattis till er flicka!! Underbar tårta och en härlig helg har ni haft.

  Hoppas innerligt att det går bra imorgon. Såklart det känns i hjärtat när tårarna rullar.

  Stor kram!!

  Ps. vad duktigt kämpat av dig!! Jag har gjort framsteg med min löpning....nytt för mig! Har inte sprungit tidigare. Tycker om det :-)

  SvaraRadera
 5. Men lille vännen, fy vad jobbigt... Det värker i mammahjärtat när ens små är ledsna och speciellt när man måste lämna dom. Tycker definitivt du ska prata med pedagogerna men de kanske är medvetna om det?

  Kram

  SvaraRadera
 6. Fy sjutton för att skicka iväg gråtande barn! Mammahjärtat värker...
  Du är så duktig som tränar på. Själv är jag ju periodare och nu har jag träningsperiod. Man måste ju ge dom där 12 centimertarna en värdig motståndare;)
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Vilken underbart söt tårta.
  Hoppas lillkillen får en bra dag på förskolan trots att han var ledsen. Kram.

  SvaraRadera
 8. Inte kul när ens barn känner sådär. Vår dotter har aldrig trivits i varken förskola eller skola. Hon tycker det är för rörigt. Men det är inte lätt att veta hur man ska göra förutom att peppa dom hemma.. Fin tårta hon dekorerat. Jaa domare skulle nog behöva glasögon ofta. Ha ha.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 9. Tänker på din lilla kille som inte vill gå till dagis. Så jobbigt för både honom och dig:( Hoppas, hoppas det blir bättre.

  Vilken tårta, ser väldigt god ut!!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 10. Tänker på din lilla kille som inte vill gå till dagis. Så jobbigt för både honom och dig:( Hoppas, hoppas det blir bättre.

  Vilken tårta, ser väldigt god ut!!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 11. Tänker på din lilla kille som inte vill gå till dagis. Så jobbigt för både honom och dig:( Hoppas, hoppas det blir bättre.

  Vilken tårta, ser väldigt god ut!!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 12. Å fy vad tufft att behöva höra de orden och se tårarna. Fasar för att den dagen ska komma. Hoppas han ändå hade en bra dag idag!

  Va skoj att ha någon att trampa uppför de där backarna med :-) blir ju trots allt lite lättare då.
  Ha det fint!

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!