tisdag 13 augusti 2013

Är jag det???

Då var den snart slut, den sista semesterdagen. Imorgon är det jobb, dagis och fritids som gäller. Tänk, första dagen på fritids för lilltösen. Hon är full av förväntan och har lite pirr i magen. Den nya ryggsäcken är packad och kläder framtagna, hon är redo, men är jag det??? Min lilla lilla tjej som har blivit så stor.

Vi hade en bra sista semesterdag. Gjorde en liten utflykt till Dössberget i Bjursås. Vi åt god mat och glass, tittade på grisar, höns och kaniner. Det är ett fint värdshus och en fin gammelgård. Fler bilder kommer nu blir det bara ett kollage från telefonen, jag har inte hunnit fört över bilderna från kameran.

Väl hemma tog vi en cykeltur till en liten lekpark. När vi kommit halvvägs så kom det en störtskur så allt i lekparken var blött och vi lika så, men men, så kan det gå :-).

Nu blir det lite filmmys här. Ha det!

Kram Jennifer 

5 kommentarer:

 1. Lycka till i morgon till lilltösen. Första dagen, riktigt stort. Jag hade sådan Ågren, när min minsta skulle börja på dagis. Men det gick såklart hur bra som helst.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Spännande! Både för dig och för henne! C började förra veckan och jisses vad hon var stolt och jag med! Det är såå stort!

  Lycka till!!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad härligt ni haft det!!

  Den där känslan "är jag redo...." - känner igen den. Det blir bra! Visst inser man att tiden går jättesnabbt, men samtidigt är det härligt när barnen trivs, får nya kamrater, känner sig stora och stolta.

  Kram!!
  Lotta

  SvaraRadera
 4. Jag jobbar ju på fritids och möter nu en hel del nya förväntansfulla barn med pirr i magen :-)
  Hoppas det blev en bra dag för dottern (och för dig)
  Kram!
  Ps. Blir alltid så glad av att läsa om alla era små utflykter :-)

  SvaraRadera
 5. Det kommer säkert att bli jättebra både för dig och dottern. Min dottern börjar gymnasiet, och tro mig, trots att hon är 16 år så känns det lite konstigt med ett nytt stadium. Som tur är växer de ju med uppgiften hela tiden.
  Kram.

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!