torsdag 1 augusti 2013

Kryssning och grattis till bästa mamma

Idag är vi alla lite trötta efter en rolig kryssning. Det blev en intensiv kryssning med ett fullspeckat schema för barnen, det fanns riktigt mycket aktiviteter för dem. Hela konferensavdelningen hade de gjort ordning och fixat för barnen, det fanns bollhav, ritavdelning, legorum, bio, pingis, filmrum mm. Och så fick vi vuxna i oss en massa god mat, jag måste faktiskt säga att buffén var riktigt bra. Lite stressigt blir det dock när alla små ska ha mat och det är långa köer och hög ljudnivå. Men vi hade turen att våra äldsta barn tog med sig sina småsyskon till bollhavet när de ätit klart så vi kunde avnjuta efterrätten i lugn och ro :).

Lillgossen hade turen att få bingo två gånger och vann två påsar med bilar.


Det blev inga längre stunder ute för alla barn tyckte att det var såååå blåsigt.


Vi hade trevlig sällskap med oss och barnen hade så skoj tillsammans.


Oj så många fina ställen det finns i skärgården, tänk att få ha ett sommarställe där, det skulle jag inte tacka nej till.


En massa gott godis har jag tryckt i mig också och inte bara under kryssningen utan under hela semestern och det fick jag sota för idag när jag tog en, för mig lite längre runda, på 14 km imorse. Det var så tunga ben och det gick inte fort men det kändes riktigt skönt efteråt, få se om jag orkar få till ett kettlebellpass ikväll också. 

Nu är det dags att åka hem till bästa mamma och fira henne på hennes födelsedag!

Ha det riktigt bra alla!

Kram Jennifer

10 kommentarer:

 1. Vilken härlig kryssning ni varit på! Kul att åka iväg lite och skärgården är ju helt underbar.

  Ha det fortsatt bra så hoppas jag vi ses snart! Och grattis till din mamma förresten!
  Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt att åka på kryssning, det har vi aldrig provat faktiskt. Kul att det finns mycket för barnen, godisbingo låter ju hur bra som helst:) Ha det gott kram från Maria

  SvaraRadera
 3. Grattis till din mamma!!!

  Det där godisbingot lät inte fy skam ;-) Vilken trevlig kryssning... Buffé är farligt, jag blir alltid så ivrig och ska äta allt och glömmer fort bort att ta små små portioner av allt ;-)

  Det där med träningen känner jag igen, jag lever inte något extreme hälsoliv, jag vill äta gott, äta godis, hamburgare ja vad det nu är... Sunt förnuft! Men har vi suttit hemma eller med kompisar, det serveras ost, kex, chips så har jag nästan avstått (galet för att vara mig) ja ngt har väl slinkt ner men jag känner direkt i kroppen dagen efter om jag ska ut att den är "tung"! Sen har jag ju mer möjlighet att träna nu när vi båda är hemma så då
  Blir man taggad av den möjligheten...
  14 km grymt! Jag hade nog svimmat i ett dike om jag någonsin kunde springa så långt... Du är en inspirationskälla!*ler

  Sv. Stugan ligger i Råå, söder om Helsingborg, eller ja mer eller mindre i Helsingborg!
  Råå camping heter den! Vi hyrde genom "campingsida"
  www.raavallar.nordiccamping.se
  Kanon camping!
  Vi delade stuga med svåger och hans tre barn! Hans minsta och våran minsta sov i resesängar, sen var det en bäddsoffa, rum med dubbelsäng, sovloft!
  Inkl frukost och bästa av allt: slut städ ingår :-)

  Kram på dig
  Sandra

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig resa du har varit iväg på! Nej, någon kryssning har vi aldrig varit på. Åkt båt en hel del har vi väl gjort men då har det bara varit mellan Sverige och Tyskland med övernattning och ätit av buffén som alltid är så våldsamt god. Äter alltid alldeles för mycket och ner slinker alltid både den ena och andra efterrätten. Nu är jag iofs alldeles gör smal och spinkig och behöver gå upp i vikt men då kanske inte pga sådant. Skulle gärna varit med på ett kettlebellpass tillsammans med dig om vi bott närmare varandra. Jag har provat lite olika men vet inte vilken storlek jag ska köpa. Jag är ganska stark o envis men vill ju inte ha en som är för tung samtidigt som den inte får vara för lätt. Duktig du är som sprang så långt! Jag har haft ont i ryggen ett par dagar men ska testa en tur i morgon. Känner mig bättre nu.

  Ha det gott och tack så mycket för alla fina kommentarer från dig!
  Kramelikram Veronica

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig upplevelse - för både vuxna och barn! När reklamen kommer från färjebolagen frukar jag drömma mig iväg, tror att barnen i den här familjen skulle tycka det vore väldigt kul att åka färja! Kram Sara

  SvaraRadera
 6. Men så mysig tripp ni varit på. Kul när de gör en massa kul för barnen så de vuxna också kan koppla av lite.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 8. Å vad mysigt ni haft det. Kram Lotta

  SvaraRadera
 9. Åh vad kul med båtkryss. Kram.

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!