torsdag 29 augusti 2013

Låter väl knäppt

Torsdagkväll, såååå skönt! När man är ledig på fredagen så känns torsdagkvällen underbar. Efter tvätt, städning, matlagning, pyssel och bad så slappar vi nu i soffan.

Igår hade jag fastedag och jag hittade fiskkakor som passade perfekt att äta till lunch ihop med lite grönsallad, det var riktigt gott faktiskt. Till middagen så blev det även igår varma koppen och ägg. Igår kändes det riktigt lätt och jag tänkte inte alls mycket på att jag var hungrig och det gick bra att träna lite på kvällen. Jag körde dock ett väldigt lågintensivt pass. Nu vet jag inte om det är psykiskt bara, men jag mår faktiskt riktigt bra och känner mig piggare :). Men jag har ju bara hållit på i två veckor så jag vet inte om det kan ha gett någon effekt än.

Ikväll blir det till att köra träning till filmen som kom med senaste numret av iFORM och sedan blir det filmmys. Det blir nog lite godis också, ja det låter väl knäppt att man ena dagen äter så lite och andra dagen trycker i sig godis, men jag älskar godis och är inte redo att sluta med det även om jag försöker att äta nyttigare överlag.
Imorgon har jag ledig fredag med min lillgosse, gud så skönt! Och på kvällen blir det kräftskiva med mina goa arbetskamrater från avdelning där jag jobbade förut.

Ha en skön kväll!

Kram Jennifer

4 kommentarer:

 1. Härligt att ha fredag redan idag. Och det låter verkligen super att du känner dig piggare!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Låter som du är igång med 5:2? Har inte testat för egen del men många verkar ju gilla det! Kram Sara

  SvaraRadera
 3. Jag utgår från att du kör 5-2. På jobbet har jag medarbetare som väljer kvarg med funlight saft som tre mål per dag 2 x i veckan. det pratas mycket 5-2 nu :-)

  Ha det bra

  SvaraRadera
 4. Låter som en skön tillvaro!
  Kram Helen

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!