söndag 3 augusti 2014

7-årskalas och 60-årsfest

De sköna semesterdagarna fortsätter. Igår åkte vi hem en kort vända för då var det 7-årskalas och 60-årsfest.

Vi började med ett riktigt trevligt och roligt 7-årskalas. Födelsedagsbarnet var bästa Fanny. Det var gofika, hinderbana, lek och fiskedamm, det hade du fixat riktigt bra Linda :). 
Sen så var det dags att fira min kära mamma som fyllde 60 i fredags. Och det blev en kanonbra fest med brännboll, god mat, lekar och så hade syrran bakat de godaste glutenfria kakorna jag ätit :). 

Imorse blev det lite städning hemma i röran och jag måste säga det att jag blir stressad och på dåligt humör när det blir för rörigt och stökigt runt om mig. Så det var så skönt att få åka iväg till stugan idag igen. Men maken och svärfar gör ett kanonjobb där hemma och det går framåt, nu har de börjat få upp pärlspont på väggarna.


Väl framme i stugan blev det till att bara slappa en stund. Men sen ville kidsen cykla ner till sjön för ett kvällsdopp, så så fick det bli :).


Vi hälsade på "nöffarna" på vägen och så såg vi riktigt fina hästar.


Det går år rätt håll med mitt knä och i fredags så tog jag mig för första gången på flera veckor en pw och det gick bra, gissa om det var underbart!!!! Så nu ska jag försöka börja med lite korta  springturer, typ bara mellan lyktstolpar. Jag hoppas innerligt att jag ska fixa tjurruset i början på oktober.


Ljuvlig morgonpromenad, som jag saknat det.

Men nu är det hög tid att lägga kidsen :).

Ha det bra!

Kram Jennifer

2 kommentarer:

  1. Åh vad roligt att det går på rätt väg med ditt knä Jennifer!! Blir så glad för din skull.

    Förstår känslan när det gäller att renovera kök - men håll ut - det blir fantastiskt bra i slutändan :).

    ha det fortsatt gött i stugan! Kram Carina

    SvaraRadera
  2. Hej vännen vad mysigt med kalas och umgås med släkt och vänner:) Låter härligt med kvällsdopp också, finns väl knappast något bättre varma sommarkvällar?! Ha det gott kram från Maria

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!