torsdag 21 augusti 2014

Det kommer bli bra

Två dagar i klass 1 och F-klass är avklarade. Och jag som har gått och varit så orolig för hur det ska gå för min lillgosse, men det har gått jättebra! Ni må tro att jag är lättad :). 


En riktig liten tävlingsmänniska är han, min lille gosse. Han springer i förväg så att han ska komma först hem :).


Och jag har snart avverkat en vecka på jobbet och har kommit igång ordentligt med morgonträningen igen och det känns så himla bra. 
Känns härligt att komma iväg till gymmet igen. Och jag har testat spinning, vilket gick bra med knät. Imorse testade jag att jogga lite lätt på löpbandet, det funkade, fast det gör lite ont. Och jag säger bara det, shit vad jag har tappat konditionen. Nu får jag allt ta och ligga i, annars kommer jag inte orka mig igenom Tjurruset.

Nu på kvällen blev det ett gympass på Friskis igen. Känner mig så oerhört fånig när jag får köra knäböj med bara skivstången och kompisen lassar på för fullt. Men men, tids nog hoppas jag att mitt knä ska palla för tunga knäböj igen. 

Nu får det bli sängen och lite läsning. Det känns konstigt att jag ska iväg till jobbet imorgon. Det var många år sedan jag jobbade på fredagar. Men det kommer bli bra, och jag tar lite föräldraledigt varje fredag och slutar så att jag kan hämta barnen direkt efter skolan. 


Ha det gott alla!

Kram Jennifer

2 kommentarer:

 1. Du och din härliga morgonträning. Bra pepp!! Hoppas snart du blir bra i knät. Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig gata ni ser ut att bo på (såg även tidigare inlägg nedan) grönt, skönt och idyllisk ;-)
  Grym är du som tar dig upp på mornarna... bra att knät känns bra med spinning! snart ska jag sparka mig upp på mornarna och komma igång och få det gjort!
  Igår köpte jag träningskort på friskis, jag ska avancera från hemmatränare hehe... kunde inte motstå deras erbjudande (då dom nu öppnar en lokal till i våran "lilla" stad med en massa jippon) får träna allt för 1500/år, hur bra som helst!
  Jag har en förmåga att få träningsstress och med en man som jobbar skift, lägga ut 400-500 kr i månaden och inte hinna träna skulle göra mig stollig..
  nu känns det som det kan vara ok att missa något under ett år
  Jag har tränat regelbundet i sommar, men nu är jag hostig och svettas så fort jag gör något... så motivationen är inte på topp! Mannen och jag gick en runda igår, skönt att komma ut och i alla fall få röra på sig....

  Förstår att det känns konstigt att börja jobba igen, men skönt att du kan ta halvdagar på fredagar...
  Ha en härlig helg
  Kram Sandra

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!