söndag 17 augusti 2014

Mätta blev vi

Den här helgen har rusat förbi. Vi fick trevligt besök till stugan i fredags och hade lite kräftskiva. Jag hade dock köpt för lite kräftor för jag trodde inte barnen skulle gilla det men det visade sig att deras barn älskade kräftor. Ja ja, det fanns annat gott att äta också så mätta blev vi :).


Testade att baka glutenfri focaccia och det blev faktiskt helt ok. Och pannacotta funkar ju alltid som efterrätt.Skojigt att se hur bra dessa killar leker.


I lördags var det dags att lämna stugan och åka hem till huset och renoveringsstöket. Det har stannat av lite med bygget då golvet vi köpt var en katastrof. Vi hade köpt ett dyrt trägolv och haft det inne för att torka och när det var dags att börja lägga det ser maken att vi har fått riktigt skräp till golv. De vi köpt golvet av hade aldrig sett något liknande och de ska försöka få fram ett nytt så fort som möjligt. Men vi åker ju på torktid igen så vi kan inte börja montera något kök än på ett tag. Till en början var jag riktigt arg och besviken. Men jag inser ju att det bara är dumt att bli upprörd över det. Vad gör väl det om det blir några veckor förskjutet, jag har ju ändå ett hus att bo i där jag kan vara trygg, jag har mat, värme och rent vatten i kranen. Så lite byggstök är inget att klaga över :).

Idag har vi varit på dop som också visade sig vara ett bröllop. Det var makens kusin som bor i London som var hemma i Sverige så det var riktigt roligt att de valde att döpa sin son här. 

Och ikväll kom jag äntligen iväg till Friskis och körde ett pass på gymmet. Riktigt gött att få lyfta tungt igen. Ja, nu kan jag ju inte köra tungt med mitt knä än, det är fortfarande rehab som gäller för det, men överkropp funkar och marklyft vågade jag mig på lite tyngre.  


Riktigt regnigt ute så det var skönt att få gå in till gymmet.


Men nu borde jag verkligen ta och krypa ner i sängen, imorgon är det jobb som gäller. Fyra fantastiska semesterveckor är över, tänk vilken sommar det har varit, underbart! Och så är det en riktigt stor dag imorgon, lillgossen börjar på fritids. Tänk att min lille, lille gosse är så stor att han inte längre är ett dagisbarn, kan inte fatta det. 

Ha det bra!

Kram Jennifer3 kommentarer:

 1. Hoppas att du hade en bra första dag på jobbet och att Lill gossen fick en bra start på fritids..

  Nä så tråkigt med golvet! Visst man får se det positiva i det iallafall...
  Dina fyra veckor semester låter härliga och grymt av dig att ta barnen (hade jag nog aldrig orkat) helt själv!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Hoppas ni haft en bra förstadag, både jobb och fritids!! kram Sara

  SvaraRadera
 3. Hoppas det gick bra idag?
  Tråkigt med golvet, men precis som du skriver det hjälper ju inte att bli arg.
  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!