onsdag 6 augusti 2014

En trip till Gävle

Snacka om att det har blivit mycket bad den här sommaren. Kidsen älskar det och det är skoj att se hur de utvecklas i vattnet. Lillgossen som aldrig gillat att få huvudet under vatten hoppar nu hej vilt från bryggan.

Igår hade vi lite grått väder men nog ville de bada ändå, så bad fick det bli, både på förmiddagen och eftermiddagen :). 


Kan ju tycka att det ser vackert ut, men när man vet att dimman är rök från skogsbranden som härjar så känns det ruskigt. Jag lider med alla drabbade och hoppas verkligen att det kommer att lösa sig bra för alla och att de får bukt med elden nu.


Idag var det dock för mycket regn för bad (i alla fall enligt mig). Därför bestämde vi oss för att efter träning och frukost att ta en trip till Gävle för lite shopping och bio.


Kidsen körde Functional training med Annika Sjöö, oj vad de kämpade på :). Själv funkar det inte att köra det med mitt knä så jag körde ett kettlebellpass idag igen.


Lunch på Mc Donald's.


Vi tittade på Rio2. Både jag och kidsen gillade den :).


Nu sover barnen sött och jag ska slappa i soffan ett tag.

Ha det bra!

Kram Jennifer

3 kommentarer:

 1. Vilken mysig dag och vilka härliga badbilder. Hoppas röken lättar och att luften blir bättre.

  Ha det fortsatt bra!
  Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Ja, nog har det badats ordentligt denna sommaren. Det var allt längesedan man låg i plurret lika mycket som man gjort i år. Underbart! Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Så fint, men så läskigt med alla bränder.
  Oj vad jag har kört med kettlebells idag, gissar att det kommer att kännas i kroppen i morgon.
  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!