onsdag 13 augusti 2014

Orken och lusten kommer tillbaka

Alltså jag bara älskar augusti. Visst sommaren och semestern går mot sitt slut. Men jag älskar den klara, lätta luften och känna att hösten närmar sig. Jag har alltid som mest energi den här tiden och känner att jag äntligen orkar ta tag i saker och ting. Under en period nu på slutet har jag känt mig galet trött och haft en känsla av att helt tappat lusten till allt. Även sådant som jag gillar att göra har bara känts jobbigt och jag har fått tagit mig i kragen för att få saker gjorda. Men nu äntligen börjar jag känna att orken och lusten kommer tillbaka! Igår blev det en liten cykelutflykt.


Plättar som matsäck är toppen.
Vi fick oss en skön stund där vid vattnet.


Det har bara blivit bilder och inlägg från telefonen nu på slutet. Jag har inte orkat plocka fram kamera och dator. Jag har en del bilder från Tylösand i kameran som jag ännu inte orkat se över. Så det kommer troligen mer bilder därifrån sen :).

Önskar er en fin dag!

Kram Jennifer3 kommentarer:

 1. Känner precis som du när det gäller hösten. Det är en fantastisk tid.

  Mysigt m cykelutflykt. Vi borde göra någon tillsammans framöver.

  Ha det bra! Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Önskar att jag kunde njuta av hösten lika mycket som jag njuter av sommaren. Men att veta att efter höst kommer vinter och kyla så bär det mig lite emot.
  Kram fina

  SvaraRadera
 3. Jag gillar också hösten men nu tycker jag att temperaturen sjönk lite för fort. Det får gärna vara sol och lite värme ett tag till.
  Kram Agneta

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!