torsdag 7 augusti 2014

Sabla kedjan

Idag fick vi besök av brorsan och hans goa grabb. Det var inte det soligaste och härligaste badvädret men en liten vända till sjön fick det bli ändå. Vi stannade och tittade på "nöffarna". Kidsen gillar dem verkligen och vill alltid stanna till och klappa dem.


Söta kusiner.


Lillgossen har precis lärt sig att cykla men har fortfarande lite problem med balansen. Många vurpor blir det och den sabla kedjan hoppar av nästan varje gång. Så även på vägen ner till sjön. Jag står och ska fixa det och känner plötsligt att det är något som bränner otroligt på ryggen. Jag ser att jag blir full med kaffe över hela linnet. Termosen i ryggsäcken läckte ordentligt, jag kan lova att den aldrig mer kommer med på någon utflykt. Ja ja, kedjan kom på plats och vi kom fram till sjön :).


De kunde inte hålla sig, det blev ett dopp innan det blev saft och bullar.

Sötaste lille killen.


Efter lunchen tyckte kidsen att det var dags att bada gosedjuren. Det hela slutade med att de satt i den lilla, lilla poolen alla tre :).
Nybadade gosedjur.Solen tittade fram när brorsan åkt hem och då fick det bli lite bad igen på vägen till affären.

Barnen ville sen titta på Frost, för typ tionde gången :), och då passade jag på att träna. Körde ett antal olika övningar i tabata-form, älskar tabata.Efter träningen tyckte jag att jag var väl värd en kall öl, härligt med semester ;).


Imorgon bär det av till Stora Lunån med kompisar. Ska bli skoj, jag har aldrig varit där förut.

Idag hittade jag nedanstående citat som jag fastnade för:

"Lägg förnuftet åt sidan och tro för en gångs skull."~ Laleh


Må så gott!

Kram Jennifer

1 kommentar:

  1. tabata träningen, verkar vara bra, jag måste också komma igång, då jag vill minska en storlek eller två. Googlar lite och ser vad jag kan hitta.

    tack för tipset.

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!