måndag 4 augusti 2014

Oj oj oj vad vi har bråkat

Idag fick jag sota för att det blivit många sena kvällar för kidsen. Oj oj oj vad vi har bråkat, de har fått både två och tre raseriutbrott. Så ikväll blev det till att gå till sängs tidigare för dem, vilket resulterade i ännu ett utbrott. Men jag hoppas det gör gott för morgondagen.

Men vi har förstås haft bra stunder idag också. Denna värme gör ju att man bara måste åka och bada :).

Så har vi bakat sockerkaka, då blev det lite slagsmål mellan kidsen. Men kakan blev riktigt god.


Vi tänkte ta oss en cykeltur ner till sjön för ett dopp på em/kvällen. Men vi vände om, himlen såg galet mörk ut.

Fast ovädret gick helt vid sidan om. Fick höra av maken att de kommit till Borlänge, åskan slog ner precis i närheten av vårat hus, läskigt.

Istället för kvällsbad fick det bli korvgrillning och grillade marshmallows :).
Idag blev det ingen träning alls, tanken är att köra ett pass med kettlebells imorgon på morgonen. Håller tummarna för att värmen lättat lite då, för fast det är sent nu så är det galet varmt.

Må så gott!

Kram Jennifer

2 kommentarer:

  1. Har precis samma upplevelse av dagen, barn som sovit för lite och bråk och skrik när vi tog beslutet att det fick bli tidigt i säng ikväll. Många långa djupa andetag har det blivit under dagen...

    SvaraRadera
  2. Läskigt med åska, tycker den är extra kraftfull i och med det varma vädret vi haft. Låter precis som här, lite senare kvällar för barnen, plus värme gör att humöret inte alltid är på topp.
    Kram kram

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!