torsdag 14 augusti 2014

Stack iväg ut i regnet

Igår hade vi bestämt oss för att ge oss ut på lite träning jag och kidsen. De skulle cykla och jag försöka mig på lite lätt jogging. Måste ju börja försöka få knät att hänga med på jogging nu, tjurruset närmar sig med stormsteg. När vi väl var på väg ut så vräkte regnet ner. Jag frågade om vi skulle vänta eller träna något inne istället. Men nej, de ville ut. Så vi stack iväg ut i regnet. Blev ett alldeles lagom pass för mig, ca 4 km (med lite små pauser :)). Knät höll, men lite ont efteråt. Genomblöta men glada efter lite träning.Idag har vi fixat lite här i stugan, bland annat gräsklippning och lite målning.Kidsen ville väldigt gärna hjälpa till med målningen :).


Jag körde ett träningspass också, men fy tusan vad det gick tungt. Jag körde bara fem tabataintervaller men var helt färdig efter.

Och vet ni vad? Jag skulle ut och plocka ihop lite ute nu på kvällen och när jag kommer till gungorna så springer det en liten mus där, wiiiiiiiiiii. Jag gillar inte sådana djur och jag har aldrig förut sett någon mus här vid stugan. Nu kommer jag ju vara livrädd att de ska ta sig in. Måste nog se till att det finns musfällor här för säkerhetsskull. Och en kvast måste jag ju ha om jag måste jaga nån ;).

Nu är det dags att natta barnen.

Ha det!

Kram Jennifer

2 kommentarer:

 1. Mysigt att ha med sig barnen cyklandes när man tränar. Iiiiu, musfällor är bra, har hört att de gillar choklad bättre än ost.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att träna tillsammans och vad skönt att ditt knä höll Jennifer. :)

  Tänk, jag har bott på landet i halva mitt liv nu och jag vänjer mig aldrig vid möss. Hu! Jag skriker i högan sky, även när de ligger döda i musfällan. Jag vet. Sorgligt. Men inte desto mindre sant. ;)

  Ha en riktigt fin helg kära Jennifer!

  Kram Charlie

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!