fredag 22 augusti 2014

En fantastisk tös

Som hon har väntat, nu är det inte långt kvar. Om inte allt för många timmar fyller vår goa lilltös 7 år. Och som vanligt när kidsen fyller år så funderar jag över var tiden har tagit vägen? Det var ju alldeles nyss som hon var en liten bäbis. Oj, vad vi väntade på dig där för 7 år sedan. Och du skrämde oss ganska rejält genom att du låg alldeles still i magen och inte alls ville röra på dig. Vi blev skraja att det var något som var fel och vi blev inlagda på sjukhuset, men bara efter några timmar så kom du ut, frisk och kry och alldeles underbar! Det var väl bara helt enkelt så att du vilade dig och samlade kraft för att orka ta dig ut :).Du är en fantastisk tös och jag älskar dig av hela mitt hjärta!
Bilder från vår trip i somras.Vår lilltös har de bästa bröderna.


Så vackert vid Braehus.Den här grabben får man aldrig ta några kort på så man får smyga sig på honom  men då blir det ju bara kort bakifrån :).Och så är det ju fredag hörni, riktigt gött! Jag startade dagen med ett spinningpass före jobbet. Svetten verkligen rann av mig och jag gillar det :).

Det var ju ingen fara med att jobba fast det är fredag. Eftersom kidsen ändå skulle till skolan så kändes helt naturligt för mig att åka till jobbet. Jag hämtade upp dem efter skolan och hade väl en liten tanke om att hitta på något, men båda två ville helst leka med kompisar, så så fick det bli. Då hann jag påbörja lite städning så det var skönt. Nu sitter vi i soffan, jag med datorn och kidsen med surfplattor. Haha, riktigt sociala är vi, men det kan få vara så på fredagkvällar tycker jag, när vi alla är trötta. Men snart är det dags för de små att gå och sova och lilltösen kommer nog inte protestera :).

Önskar er en riktigt fin lördag!

Kram Jennifer

3 kommentarer:

 1. Stort Grattis till E!! Hon är verkligen en go tös ochvjag önskar henne det bästa!

  Hoppas ni får en bra helg!
  Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Hurra för henne idag!! Hoppas ni får en kalashelg i dubbel bemärkelse :-)
  Duktigt av dig och få till ett spinningpass innan jobbet!!
  Kram!

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!