söndag 24 augusti 2014

toppHÄLSA

Nu har vi haft en riktig slapparsöndagsmorgon, och jag gillar det.


Jag slog till och med på Nyhetsmorgon på teven. Vet inte när det hände sist. Kidsen fick titta på film på surfplattorna, annars hade jag nog inte fått sitta där med min kaffe framför teven :).


Äldste grabben har blivit skjutsad till sin fotbollssamling, de har match i Södertälje idag. Håller tummarna för att grabben ska kunna spela ordentligt, han har ont i sin vad efter en smäll i förra matchen.

Här hemma är det legobygge som gäller, fast jag ligger i deras säng och bläddrar i tidningar och skriver här. De är fullt nöjda med att jag bara är med dem och kan komma med en hjälpande hand (tänder) ibland, perfekt :).
Har skrivit det förr och skriver det igen, jag gillar verkligen tidningen toppHÄLSA. Det är en bra blandning av träningstips, hälsa, mat, träningsmode och och ofta bra intervjuer av olika personer. Bra inspiration tycker jag.


"Jag kan, jag vill, jag gör." Ja, jag glömmer liksom bort ibland att så är det ju, positivt tänkande är bra grejer. Jag har flera saker jag vill göra här hemma men tänker att jag inte orkar och inte klarar av att göra det själv. Men nu ska jag tänka om, jag ska tänka "jag kan, jag vill, jag gör".


För mig som vill ha musik när jag springer så verkar ju det här bältet toppen. Ett sådant ska jag nog införskaffa.


Och chefredaktören för tidningen är ju en fantastisk inspirationskälla! Jag ska ta och läsa hennes bok.


Fast nu snart så måste jag väl sluta med detta slappande. Firandet av lilltösen fortsätter idag med lite fika med mamma, pappa, lillasyster och morfar. Ja, i och med renoveringen här hemma så får vi liksom inte plats så många åt gången så det blir till att dela upp besökarna på olika dagar och tider. Och barnkalas får det bli så småningom.

Ha en fin söndag! (Såg att alla bilder är suddiga, men så får det vara :))

Kram Jennifer

3 kommentarer:

 1. Hej vännen! Visst är ToppHälsa en bra tidning som verkligen inspirerar och ger bra tips:) Jag kan, jag vill, jag gör är ju ett jättebra motto:) Må så gott kram från Maria

  SvaraRadera
 2. De där stunderna då en kan göra sånt man vill, samtidigt som man "leker med barnen", är inte dumt alls :-)
  Gillar också tidningen. Den känns riktad till oss vanliga motionärer. Inte bara tips till elittränare :-)
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Vilket bra tips, band för både vatten och telefon, det vill jag ha.
  Kram fina

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!