söndag 15 december 2013

Det löser sig ändå

Idag kör jag en "helgen i bilder". Vi har haft en riktigt soft helg och jag förstår inte, fast jag inte alls är klar med julklappar så känner jag mig inte det minsta stressad. Jag har liksom en känsla av att det löser sig ändå utan att jag stressar, nu vill jag föröska att bara njuta och mysa av allt som hör denna härliga högtid till. 



Vi körde lite lussebullsbak efter att vi hämtat lilltösen i skolan i fredags. Glutenfria sådana och de blev faktiskt riktigt goda :)




På fredagkvällen blev det en riktig myskväll med några härliga tjejer. Vi hade kanontrevligt och fick oss en massa goda skratt. Blev dessvärre lite dåliga bilder med telefonen, men vi tryckte i oss en massa godsaker :).





På lördagen kom det snö och vi fick oss en skön stund ute och den här vinterns första snögubbe byggdes. Dessvärre blev det plusgrader snabbt och idag har det regnat här, det ser tyvärr ut att bli en jul utan snö :(. Efter lite utelek fick vi besök av vänner, vi fick en riktigt trevlig eftermiddag/kväll. Våra barn börjar bli så stora så vi märker knappt av dem, de sköter sig själva och leker och har roligt. Vi gjorde det enkelt för oss och besällde pizza, det är så skönt ibland att inte behöva stå och laga mat.



Söndagen har gått i lugnets tecken. Vinterstudion på teven, gå runt i pyjamas länge och inte ha några tider att passa, det gillar jag :). Vi kom i alla fall iväg och köpte årets julgran. Oj, det var svårt att välja. Vi har lite trångt och vill ha en så liten gran som möjligt. Vi tycker alltid att vi lyckas hitta en liten men när vi väl får in den så känns den alltid stor ändå, få se hur det blir när vi tar in årets gran.




Och så blev det lite julgodisbak denna söndag, Rocky road.



Det enda negativa med denna helg är att jag inte direkt kunnat träna på grund av min onda hals, fast jag har i alla fall trampat på motionscykeln. Men nu längtar jag efter att få svettas rejält och ta i ordentligt och jag tror nog att jag ska våga mig på ett pass imorgon för nu känns det mest som att jag är snuvig.


Hoppas att ni har haft en härlig helg och får en bra start på nya veckan!

Kram Jennifer

8 kommentarer:

  1. Hej vännen så klok du är som inte julstressar. Jag har inte heller köpt alla julklappar, men jag tänker också det ordnar sig:) Ha det bäst i veckan och härliga bilder du bjuder på:) Kram från Maria

    SvaraRadera
  2. Så skönt att inte känna stressen för det är ju faktiskt nu man vill njuta av julen... Sådana bara vara helger är ju så underbara! Jag längtar t mellandagarna för då har jag ledigt från jobbet :-) (fre och mån)
    Tack gårdagen var toppen, det är när man väl sitter på restaurangen som man inser att man är ute utan barn och hur skönt och behövligt det faktiskt kan vara! Showen var hur lyckad som helst många goa skratt!

    Hoppas du känner dig bättre inför träningen imorgon och ha en fin start på veckan
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  3. Härliga helg!! Fortsätt bevara lugnet och njut av tillvaron!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Underbara bilder, vilken mysig helg du ser ut att ha haft.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Låter som en underbar helg som du har haft! :)

    Sv: Just ja, det var så det hette. Det är bara andra gången jag äter det och det känns verkligen som att jag har missat något i livet! Mums! :)

    SvaraRadera
  6. Det löser sig ändå....jättebra! Så ska jag tänka oftare!

    Perfekt helg. Vill också baka lussebullar. Eller Rocky Road. Eller båda!

    Skönt att du är bättre och härligt med ett pass imorgon igen.

    KRAM!

    SvaraRadera
  7. Härlig mentalitet. Det lönar sig ändå inte att stressa :)

    SvaraRadera
  8. Vilken härlig helg! Förstår dig med träningen, jag har inte tränat på tre veckor pga hosta och man saknar det ju så! Kram Caroline

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!