torsdag 5 december 2013

Idag kom den äntligen

Tjoho, idag kom den äntligen, snön! Nu hoppas jag bara att den får ligga kvar och så hoppas jag att vi klarar oss bra från stormen, ja jag hoppas att alla i hela landet klarar sig bra från stormen.


Jag satt på kontoret och kikade ut på snön som föll, det är så vackert. Och det var inte lite snö som kom, det verkligen vräkte ner :).Och kidsen var överlyckliga, de var ute ett bra tag efter skola och dagis och lekte i snön.Det blir ju så mycket finare med snön.


Maken och grabben packar för fullt. Inatt åker de till Arlanda för att flyga till England imorgon. De ska till Liverpool och titta på fotboll. Fotboll är verkligen grabbens stora intresse och han håller stenhårt på Liverpool så jag gläds med honom att han nu får åka dit och se en match live. Jag hoppas att de får riktigt härliga dagar där och att resan blir så bra som grabben önskar.

Jag och småttingarna längtar till på lördag, för då sticker vi till syrran i Örebro, och vi lyxar till det och tar en hotellnatt där, det ska bli så roligt!


Jodå, jag orkade mig ur sängen imorse också och fick mig ett skönt gympass. Och jag blev glad idag för jag testade dips som jag haft så svårt för, men idag gick det bra!


Men nu ska jag värma mig lite glögg och titta på Ernst.

Ha det bäst!

Kram Jennifer

4 kommentarer:

 1. Önskar att jag kunde uppskatta snö, men icke.
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt att snön kom och ljuset med den :). Här var barnen också ute efter skola och dagis. Så roligt att se deras glädje.

  Mysigt med glögg och Ernst (här blev det ingen glögg men Ernst).

  Ha en fortsatt skön kväll!
  Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Åh vilken rolig resa för dem. Hoppas de får det riktigt kul tillsammans. Kram.

  SvaraRadera
 4. Vi har fått mest hagel...och kvar ligger det nog inte särskilt länge... ha en härlig helg! kram Caroline

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!