onsdag 4 december 2013

Det ska ju vara sååå smidigt

Idag ska ni slippa fula ord från mig :). Som jag nämt tidigare så pendlar mitt humör upp och ner och det kan vara snabba vändningar så jag hänger knappt med själv. Jag blir faktiskt lite rädd för mig själv ibland ;).

Idag var det dags att fixa lite knäck tyckte jag och lilltösen. Vi gjorde i micron eftersom det ska vara sååå smidigt. Men jag kan inte kalla det smidigt, jag fick ju lov att stå och vakta och öppna den himla micron var och varannan sekund så att det inte skulle koka över. Och det där kulprovet blev ju aldrig bra, nej nästa år blir det till att stå vid spisen. 
Men till slut så blev det bra i alla fall och goda blev de också, så nu gäller det bara att försöka att inte äta upp alla innan jul.
Igår körde jag ett styrkepass och jag har skön träningsvärk idag :). Imorse satte jag mig på spinningcykeln och trampade loss med bra musik i öronen.

Nu ska jag faktiskt ta att krypa ner i sängen. Tänkte läsa lite men jag tror nog att ögonen åker igen ganska snabbt för oj så trött jag är.

Ha det bra!

Kram Jennifer 

4 kommentarer:

 1. Haha nä knäck i micron är iiiinte smidigt!!! Och absolut inte med mitt tålamod! Men gott är det!!
  Sådan där pissdagar får man ha, dom dyker upp för mig med!!
  Idag tänkte jag vara en engagerad vabbande lekmamma, men köket ser ut som ett bombnedslag, tyvärr får jag ingen ro då, hur dum är man inte??? Känns som fixa och dona går före barnen ibland! För mig iaf :-(
  Ha en härlig dag
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 2. Livet är upp och ned:) fin bild på din dotter! Kram Caroline

  SvaraRadera
 3. Bra jobbat!! Med mitt humör har jag inte ens gett mig på det här med knäck och ska verkligen lägga det här med micron på minnet om det någonsin blir tal om att göra knäck :-)
  Men goda blev de säkert! Kram.

  SvaraRadera
 4. Alldeles för längesedan jag tittade in här. Slutade mer eller mindre läsa bloggar under de månader jag själv inte skrev. Direkt ser jag vad det var jag gillade med din blogg. Dina vackra foton och dina superbra ordspråk:) Ska ta till mig detta braiga ordspråk! Och vad det gäller att åka upp och ner i humöret så känner jag tyvärr allt för väl igen mig;). Må väl! Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!