tisdag 10 december 2013

Det är lite läskigt

Min tanke var att kidsen skulle kunna gå till skola och dagis idag. Men se där tänkte jag fel, lillgossen började blöda näsblod på natten och det gav sig inte utan det kom blod till och från på morgonen och bredvid honom låg en lilltös som bara hostade och hostade. Nej, inte kunde jag skicka iväg dem, det blev alltså en till vab-dag. Det där näsblodet gav sig inte förrän efter lunch, jag tycker det är lite läskigt, men det är ju inget farligt.

Vad gör man ännu en vab-dag? jo man stökar runt lite hemma, spelar spel, myser i soffan och så passade vi på att baka pepparkakor och jag gick loss med kameran ;).


Gissa om jag blev besviken när jag läste på den glutenfria degen att man inte fick äta den innan tillagning, att äta av degen är ju det bästa med hela baket ;).


Måste säga att jag blev glatt överraskad över de glutenfria pepparkakorna, de blev jättegoda. Kidsen höll ut bra länge med bakandet, det vara bara en plåt som de inte orkade med.


Maken och grabben kom hem inatt och det var en trött grabb som gick iväg till skolan imorse, men han verkar helnöjd med resan. Han är inte direkt den som berättar om saker utan man får liksom dra det ur honom. Men jag fick se bilder där jag ser en väldigt nöjd grabb sitta i Liverpools omklädningsrum vid Steven Gerrards plats :).

Idag fick det bli korta intervaller på motionscykeln, galet jobbigt kändes det, men skönt efteråt. Och nu när maken är hemma igen så ser jag fram emot ett pass på gymmet imorgon bitti :).

Ha det bra!

Kram Jennifer7 kommentarer:

 1. Inte roligt med sjuka barn men jag kommer ihåg de där VAB dagarna, rätt mysigt med en extra ledig dag ändå!
  Vilken upplevelse för stora sonen! Spännande! Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Ni ser ut att ha fått en mysig dag, trots sjuka barn.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Pepparkaksbak blir det hos oss med men andra godsaker köper jag i år, känner att jag inte hinner eller orkar men men man vet aldrig ;-)
  Så kul det låter för din son hehe dom där kill/man generna känner jag igen, men vill ju som mamma/kvinna/fru ha detaljer eller hur ;-)
  Kram på
  Dig
  Sandra

  SvaraRadera
 4. VAB-dagar kan lätt bli lite sega, men pepparkaksbak passade ju jättebra :-)
  Kul att den stora var nöjd med resan.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Håller med om att näsblod är otäckt - tur det gav med sig.

  Mysiga Bilder från ert pepparkaksbak. Otur med degen - det är ju lite av själva grejen att äta deg när man bakar.

  Hoppas barnen är bättre och att ni haft en bra dag!
  Kram Carina

  SvaraRadera
 6. Krya på er! Baka är alltid rätt:) kram Caroline

  SvaraRadera
 7. Inte kul att vara sjuk men ni verkar ju ha haft mysiga dagar ändå. Hoppas de kryar på sig!
  Kram.

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!