söndag 1 december 2013

Fick en bra känsla

Första advent, tänk, nu är det inte långt kvar till jul. Och jag älskar den här tiden före jul, älskar att tända ljus, mysa, äta julgodis, titta på julkalendern med kidsen, pynta och baka.


Första ljuset är tänt.


Frukost och första avsnittet av julkalendern. Jag fick en bra känsla och tror att jag och kidsen kommer att gilla den här julkalendern :).

Vi har haft en riktigt bra helg, den har tagit slut för fort bara. Igår var det härligt väder och vi passade på att vara ute i solen ett tag innan det var dags att gå in och förebreda glöggfesten.


Härligt ute, men vi saknar snön.


Det kom hit ett härligt gäng med vänner på lördagkvällen. Det dracks glögg, åts skinkmackor och lite annat smått och gott. En riktigt trevlig kväll blev det med, lek, skratt, prat, bus och spel, tack alla fina vänner som var här!

Idag for vi iväg till en grannstad för att gå på julmarknad. Det är så mysigt att gå runt där bland alla gamla trähus, barnen fick fiska lite fiskdam och så köptes det givetvis korv med bröd och glögg :). Det blåste tyvärr en hel del så det blev ganska kyligt att gå där, men på något sätt så tycker jag liksom att det hör till lite att frysa när man är på julmarknad.

Ja, det var den här helgen det. Nu ska vi mysa ner oss i soffan och titta på Så mycket bättre som vi missade igår.

Ha det gott!

Kram Jennifer

2 kommentarer:

  1. Vad mycket gott ni åt! Julmarknad är ju för mysigt, vill verkligen hinna med en sådan i år.
    Kram Helena

    SvaraRadera
  2. Vilka mysiga bilder från en härlig helg, visst är det härligt med alla levande ljus, glögg och pepparkakor. Härligt adventsmys det som saknas här hos oss är lite vitt på marken. Kram

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!