måndag 30 december 2013

Bildbomb 2013

Jomen jag kunde jag kunde inte slita mig från datorn igår ändå så här kommer nu 2013 i bilder. Men jag är ju lite lat och bekväm av mig så några kollage är sådan jag visat förrut, men så får det bli :). Och oj så svårt det är att välja bilder då, jag velar hit och dit och det blir en rejäl bildbomb nu, så ni som inte orkar se en massa bilder, sluta läsa här!

Pimpling utan fiskelycka, men lika glad var jag för det :).
Om den här vintern suger så var ju förra vintern fantastisk. Vi har aldrig åkt så mycket skidor och skridskor som då tror jag, underbart rent ut sagt!
Och efter vintern kommer våren. Jag minns faktiskt inte riktigt hur den var men när jag tittar på bilderna så ser ju den också härlig ut :).
Och så sommaren, vilken sommar vi hade! Vi fick en fantastisk vecka på Öland med nära och kära, Öland som jag älskar denna ö. Och så plockade vi fram tältet och stack till Rullsand. Att somna och vakna till vågornas brus, det kallar jag lyx, även att jag sov på en luftmadrass. Som sagt vilken sommar!
Även hösten 2013 blev kanon. Jag gillar verkligen hösten, tycker om att få krypa in igen efter sommaren. Vara inne och mysa, tända ljus och så sköna höstpromenader i skogen, det är nästan oslagbart. Och den här hösten så kom vi också iväg till fina Carinas stuga i Värmland. En helg med fina vänner i underbar miljö, det fyller mig med tacksamhetskänslor. En utmaning som jag klarade av under hösten var Tjurruset, ett otroligt roligt lopp så 2014 är det dags igen.December, en riktig mysmånad. Bak och förväntansfulla barn, ska tomten komma med paket till strumpan natten mot julafton? Nog kan det även bli lite stressigt inför julen men jag har verkligen försökt att sänka kraven på allt och försökt att njuta och mysa och jag tycker att jag lyckades ganska bra.


Ja det var en del bilder från 2013. Det låter kanske som att allt är så himla bra och perfekt hela tiden men såklart har livet sina upp och nedgångar. Det är tjafs, grin, bråk och annat som hör familjelivet till. Men nu när jag gör detta inlägg och tittar på bilderna så måste jag säga att jag känner mig som världens lyckligaste. Jag är så tacksam för allt det fina i mitt liv!!! Tacksam över att ha friska barn, tacksam över att ha hälsan och kunna träna vilket jag älskar, tacksam över min fina familj och alla fina vänner.

Jag passar på att önska er alla fina bloggvänner och andra läsare ett riktigt Gott Nytt År! 

Kram Jennifer

11 kommentarer:

 1. Ett underbart år har du verkligen haft och ljuvliga bilder! Är glad att jag får dela livets resas med dig!

  ha nu en riktigt, riktigt fin nyår så hörs vi 2014 igen! Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Underbara bilder från ditt 2013! Det ser perfekt ut ;-) jag tror inte det där perfekta finns någonstans, vi har också tjafs bråk, gnäll, jag med nada tålamod, så ibland kan jag få riktigt ont i hjärtat och undra varför jag måste blir arg, irriterad och tänker "idag ska jag bita mig i tungan..." Håller en stund! Men vi har ljusa stunder också :-)
  Önskar dig och dina ett riktigt gott nytt år!
  Kramar Sandra

  Tack för din komm. hos mig, den där 5:2 har ibland varit jobbig ibland hur lätt som helst! Men någon livsstil tycker jag inte att det är!

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga bilder och vilket år Jennifer!!

  Hoppas 2014 blir minst lika bra och vet du, det tror jag det blir!!

  Ha ett riktigt Gott Nytt År finaste du!
  Kram Carina

  SvaraRadera
 4. Gott slut med finfina bilder och Gott Nytt År på dig :-)
  Kram.

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder! Riktigt gott nytt år!!

  SvaraRadera
 6. jag längtar efter jordgubbar..

  Gott Nytt År..

  SvaraRadera
 7. Underbara bilder!! Du gör så fina collage. Det är något jag skulle vilja lära mig, jag har ingen aning om hur man gör. Kanske ett mål för kommande år. Det är väl tur att vi väljer att minnas det som är bra i livet och kan se att vi faktiskt har det ganska bra trots allt.
  Gott Nytt År!
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 8. Härliga bilder du visar!
  Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Vilket år, vilka bilder! Så fint att följa årstiderna och naturen genom din lens och dina ögon. Älskar det!

  Tack för ett jättefint bloggår och för att du alltid skriver så fint och tar dig tid att hälsa på hos mig också.

  GOTT NYTT ÅR!

  KRAM
  Lotta

  SvaraRadera
 10. Härliga bilder fantastiskt år. Livet går ju upp och ned men det bästa är väl att det oftast är alla härliga stunder man minns. Hoppas du får ett fantastiskt 2014.
  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!