fredag 13 december 2013

Spänd men glad liten tjej

Då är luciafirandet avklarat för i år, och det har varit två härliga luciframträdande med otroligt duktiga barn. I onsdagskväll var det firande utomhus på dagis, det var så galet mycket folk så tyvärr såg jag knappt skymten av min lillgosse :(. Igårkväll var det dags för skolans luciatåg. Det var de barn från f-klass upp till nian som var med i tåget, och jag är så glad över att min lilltös ville vara med. Det pirrade lite i magen över att det var så mycket folk som skulle titta, sa hon. Och imorse var det dags för dem att lussa för alla klasser i skolan, det var en spänd men glad liten tjej jag skjutsade iväg på morgonen.På träningsfronten är det dessvärre vila som gäller, jag har åkt på snuva och halsont. Men men, ingen idé att hänga läpp över det, tids nog är jag igång igen :).

Tänkte försöka hinna med lussebullsbak efter att vi hämtat lilltösen från skolan och ikväll blir det glöggmys med ett härligt gäng tjejer, ska bli rackarns trevligt. Jag hoppas att ni får en riktigt fin luciadag och en trevlig helg!

Kram Jennifer

5 kommentarer:

 1. Så duktigt av henne, klart det måste känts pirrigt!
  Vi hade också ute i onsdags för N, hur mycket folk som helst! I år var det inget för W, första gången det inte var ngt, han är så stor nu säger han :-)
  Ja ta det lugnt med träning nu och ha en trevlig kväll med tjejerna!
  Krya på dig
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Så mysigt med luciatåg. Klart det pirrar lite, men det hör nog till. Jag har också varit iväg och tittat på barnens luciatåg nu på morgonen. Kram.

  SvaraRadera
 3. Mysigt med luciatåg. Vi hade lucia på jobbet idag och barnen är så otroligt duktiga när det väl gäller.
  Krya på dej!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jättemysigt! Och visst hör pirr till. Saknar lucia och se barnen när de var små.

  Jättefina bilder Jennifer!!

  KRAM och ha en fin helg och hoppas du kryar på dig!
  Lotta

  SvaraRadera
 5. Mysigt med luciatåg med barnen! Det är en av de där sakerna jag saknar nu när döttrarna är tonåringar. Det blir inte mycket luciatåg att titta på nu men det är inte dumt att sitta tillsammans hela gänget framför tv:n på morgonen och titta på lucia heller. Allt har sin tid.

  Krya nu på dig dig kära Jennifer och hoppas du och tjejerna hade en härlig kväll.

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!