tisdag 17 december 2013

Känns bra att ha kommit igång igen

Igår morse blev det ett pass på gymmet, så skönt att få kämpa och ta i hårt. Imorse blev det ett svettigt eget spinningpass. Det känns bra att ha kommit igång igen efter förkylningen. Men imorgon hinns det inte med någon träning på morgonen för då ska jag åka iväg till Mora med jobbet för att besöka Ostnor. Jag hoppas hinna med lite kvällsträning då istället. Jag saknar passen på Friskis och svettis, men jag känner just nu att jag inte hinner med att åka dit på kvällarna och så vill jag vara hemma och mysa med barnen och titta på julkalendern :). Friskis finns ju kvar så det hinner jag med sedan.En liten ljusslinga med älgar fick följa med hem från Ica Maxi igår. Jag gillar de extra små ljuskällorna och kommer att sakna dem när det är dags att ta ner dem.


Nu är det bara två jobbdagar kvar innan en lång julledighet, det känns fantastiskt skönt. 

Må så gott!

Kram Jennifer

9 kommentarer:

 1. Så skönt att det kändes bra att träna! Jag känner att jag inte heller hinner med att tajma pass på Friskis så det är bara glatt att ta på sig och gå ut!
  Härligt med långledigt! Jag jobbar dan innan jul men fre och mån efter jul fick jag ledigt, vi måste dela upp oss så då tog jag hellre och jobbade måndagen!
  Hehe jag snor också godis av W!
  Ha en trevlig trip med jobbet!
  Fina ljusslingor du har köpt

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Skönt att vara igång med träning igen och ja visst ska det bli fantastiskt med en lite längre ledighet.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att du kan träna igen! Härligt att läsa om din lycka :).

  Visst är det fint med alla extra ljuskällor som kommer upp runt advent och jul. Vill inte heller ta ner dom på ett bra tag.

  Ha en bra dag och sköt om dig!
  Kram Carina

  SvaraRadera
 4. Ja det kommer att bli tomt när alla ljuskällor ska bort sen men de kan man väl egentligen få ha kvar lite längre i mörkret tycker jag ;) Här går det lite trögt med träningen har också känt mig lite krasslig och nu har man så mycket att att dona med också inför julen får väl bli lite hipp som happ nu innan jul och så får man ta nya krafttag nästa år ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 5. Härligt att du är igång med träningen igen! Jag funderar på att prova att jogga lite imorgon, hoppas att det funkar.
  Visst är det mysigt med alla ljusslingor.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag vill också få den härliga känslan och bli sporrad att börja träna igen. Kram.

  SvaraRadera
 7. Du är så duktig!! Och friskis finns ju kvar i januari när man brukar vara ännu mer sporrad att träna;) Nu ska man ändå ta vara på den mysiga jultiden och kvällarna med barnen framför julkalender! Skönt för dig att vara långledig snart, njut som bara den!

  Kram fredrika

  SvaraRadera
 8. Visst längtar man efter julledigheten nu! Såå skönt att man kan få många dagars ledighet i ett, underbart! Du är super som håller ångan uppe! Jag får bli en av dom som kommer med nyårslöfte om nya träningstider!!

  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!