måndag 2 december 2013

Trillingnötter

Idag hade lillgossen bakat pepparkakor på dagis. Oj så stolt han var, han sprang till facket och visade upp dem på en gång när jag kom. Jag blir så glad över att de gör sådana saker med barnen på dagis. Men imorgon blir det inte dagis för lillgossen, då ska han få vara med en av mina småsystrar som är ledig från skolan. Gissa om han är överlycklig?!

Vi tog oss för att göra trillingnötter efter middagen, få se hur många dagar det tar tills de är slut ;).
Igår körde jag cykling på motionscykeln. Ett skönt pass med tempoökningar, tunga backar och sköna raksträckor. Även fast jag gillar spinning och att trampa på cykeln så saknar jag att träna utomhus och få den friska luften. Idag kände jag att jag behövde ut och bestämde mig för att testa hälen med en promenad. Med foten tejpad kändes det skapligt och jag hoppas att jag inte förvärrade något.

Men nu ska jag lägga undan telefonen och koncentrera mig på Morden i Sandhamn.

Ha det gott! 
Kram Jennifer 

2 kommentarer:

 1. Åååh jag äälskar trillingnötter. Tack för tipset ;)

  SvaraRadera
 2. Om du har trillingnötter över så får du gärna skicka några ;-)
  Så kul för honom att slippa dagis idag, hoppas att det går bättre på dagis (okej förskola) för honom!
  Vilken härlig helg du har haft med både vänner och familj...
  Jag hamnade fel med träningen, hoppade en gång och tom två... segt att börja igen och speciellt när vinden vinder på utsidan!
  Sv. så tidigt som lille N vaknar så borde jag hinna träna hemma på morgonen :-) men dom mornar jag lämnar så lämnar jag barnen 6,30 och när mannen är hemma med barnen så försöker jag att sticka tidigare t jobbet för att gå hem lite tidigare dom dagar jag hämtar barnen...

  kram på dig
  Sandra

  ps jag tror också julkalendern kan bli bra

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!