fredag 20 december 2013

Tomteland

Sent inlägg idag, men jag kan lika gäran sitta uppe. Grabben är på bio som slutar vid 24-tiden och jag har svårt att somna innan han är hemma trots att maken hämtar honom, så fånig är jag. Undrar just hur det ska gå när han är ännu äldre och ska ut sent på kvällarna, jag kommer ju bli galet trött av att inte kunna sova ;).

Idag stack jag och kidsen till Tomteland med bästa Carina och hennes goa tös. Och vilken dag vi fick, hur bra som helst. Visst det var lite blåsigt, kallt, regnet hängde i luften och lillgossen var så trött så det blev en del gnäll. Men jag tror att vi alla kände oss riktigt nöjda med vårat besök hos Tomten, trollen, tomtenissarna och häxan. Vi blev väl omhändertagna av tomtenissarna.


En liten kik i nyckelhålet i dörren in till gruvan. Nyckeln var gömd så att inte trollen skulle ta sig in :).


Besök i Tomtens hus och såklart ville lilltösen skriva i Tomtens gästbok. Lillgossen var för trött för att skriva sa han :).


Häst och vagn fanns på plats så tjejerna ville såklart åka.


Lite shopping blev det också. Lillgossen var väldigt skeptisk till att stå bredvid musen, men efter tag gick han med på det, fast så glad över det var han inte.


Lillgossen var tyvärr ganska trött och redan efter lunch började han tjata om att åka hem. Men när det blev lek vid släden så piggnade han till igen :).


SVT´s lokal-tv var på plats och intervjuade lilltösen lite om hur hon tyckte det kändes med en jul utan snö. Oj, oj så blyg hon blev, men hon svarade på varje fråga. Lillgossen stod i bakgrunden och kunde inte låta bli att pilla på henne :). Tyvärr så sändes det aldrig i tv.

Nej, nu har maken åkt iväg och jag ska ta och göra med redo så att jag kan krypa ner i sängen så fort de kommer hem :).

Önskar er en riktigt bra helg!

Kram Jennifer


4 kommentarer:

 1. Stort tack för en härlig dag!! Och korten blev ju jättefina!

  Ha nu en riktigt god jul Jennifer!! Och du är inte ett dugg fånig som sitter uppe. Det kommer bli samma för mig den dagen E ska ut på kvällarna :)

  Stor kram Carina

  SvaraRadera
 2. Tomteland minsann, vad trevligt! Det där med att ha barnen ute på kvällarna, det vänjer man sig vid efter en längre tids invänjning :-)

  Ha det gott

  SvaraRadera
 3. Tomteland är så mysigt! Vi var där för flera år sedan och då snöade det för fullt. Kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Så mysigt, det hade mina grabbar älskat.
  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!