söndag 3 november 2013

Dumt av mig

Fyra dagars ledighet går mot sitt slut. Imorgon är det dags för jobb, skola och dagis igen, men nog skulle det suttit fint med några fler lediga dagar. Dagar som man kan ta precis som de kommer, dagar som man kan slappa och göra ingenting alls om man känner för det, eller dagar då man hittar på någon rolig utflykt med sina bästa, dagar då man kan gå runt i pyjamas så länge man känner för.



Lek ute i höstvädret, grått och lite småregnigt, men det är ändå så skönt att vara ute. Lilltösen hade försäljning av kakor, korv och spikar :).
Vi hittade en liten kängu som blivit kvarglömd i gräset.



Mina fina <3.


Fotbollspel och krocket. ja jag måste ju ligga i med krocketträningen inför nästa sommars krocketmatch med arbetskamaraterna ;).


Jag tog mig en långpromenad på lördageftermiddagen. Hälen har känts skaplig och jag saknar verkligen mina promenader och joggingrundor, så jag tänkte att nu borde jag kunna gå i alla fall. Tänkte mig en 10 km vända som jag gillar och de första 5 km gick bra, men sedan så började det göra rejält ont i hälen. För att komma hem så var jag tvungen att gå dessa 5 km igen, började få ont i höften på grund av att jag går lite konstig med hälen. Jag provade att jogga lite vilket kändes mycket bättre för höften men hälen gjorde ont, så jag joggade på tå med onda foten och kände att jag hade en väldigt speciell löpstil, jag måste ha sett hur knäpp ut som helst. Jag funderade faktiskt på att ringa maken och be honom att komma och hämta mig med bilen, men det ska mer till än så för att jag ska göra en sådan sak. Jag inser så här i efterhand att det var riktigt dumt av mig att ta en sådan lång runda, min tänkta sköna runda blev inte alls så skön, men det var vackert ute i alla fall :).


Mina glasögon blev klara i fredags, får se om jag vågar ha dem på mig på jobbet imorgon?! Jag behöver inte ha dem hela tiden, men jag ska ha dem vid datorn, när jag läser och tittar på tv. Jag tvekade länge, men ok, jag bjuder på en bild, jag måste ju våga visa mig i dem ;).




Maken stack till Sundsvall med jobbet i eftermiddag så det blev inget spinningpass för mig. Hade tänkt köra ett pass på motionscykeln efter nattningen av kidsen, men när de somant så hade jag inte den minsta lust så jag hamnade i soffan istället :). Det får bli cykeln imorgon bitti istället, vilket innebär att det är dags att gå och sova nu och jag får kika in hos er imorgon istället.

Ha det så bra!

Kram Jennifer

10 kommentarer:

  1. Du blev ju superfin i de nya glasögonen!! Klart du vågar ha dem.

    Hoppas hälen är bättre i dag och att din måndag blir bra!
    Kram Carina

    SvaraRadera
  2. Skit med din häl! Jag är ju rätt envis och baggig jag också, så jag förstår att du inte ringde hem. Jag får jobba hårt med mig själv för att inte gå för fort fram nu och det var väldigt frestande att ta ett varv till i skogen igår även om jag började känna av höften. Å andra sidan var du väl lite väl optimistisk när du ger dig ut på en 10 km lång runda när du ska prova hälen?!?;) Hoppas nu att du inte har alltför ont i hälen idag.
    Snygga glasögon! Jag ska prova ut nya nästa vecka. Använder mest linser, men vill nu även ha ett par snygga glasögon. De jag har nu börjar bli slitna och är gamla.
    Tack för kommentaren hos mig!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Åh du blev jättefin i dina glasögon!! Klart du vågar ha dem på jobbet :-)
    Aj aj aj för hälen :-( Hoppas det inte har blivit värre av promenaden. Ha en fin vecka nu. Kram.

    SvaraRadera
  4. Superfina glasögon! Roligt att du bjöd på en bild! :)
    Känns som att någon är lika stönig som jag! 10Km var kanske lite att ta i när man har ont, kan ju börja lite försiktigt! Men det tror jag du lärt dig nu ;)

    Kram

    SvaraRadera
  5. Jättefina!!!

    Du får ta det lite försiktigt och vara rädd om dig:-)

    KRAM

    SvaraRadera
  6. Det var en jättefin bild på dig vännen!
    Du klär verkligen i dessa glasögon, riktigt snygga!!
    Liksom min vän grodmamman har jag också mest linser. Varje gång jag är hos optikern så spanar jag och spanar jag men hittar aldrig några som jag riktigt fastnar för. I mitt yrke är det å andra sidan bäst med linser och även på träningen. Ja, vi får väl se när jag "springer på " ett par. Skulle verkligen behöva ett par nya för de jag har nu har jag haft sååå himla länge och tröttnade för lääääänge sedan på dem.

    Hoppas att du haft en trevlig måndag!
    Kramelikram Veronica

    SvaraRadera
  7. Hallåååå snygging, hur snygg ser du inte ut i dom glasögonen då??!! Kul att du visade dig och dom, jag tycker du passar kanon i dom!! Så hade du dom på jobbet idag?? ;-)
    Skit med din häl... envis är du ;-) Jag hade nog ringt min man och bett honom hämta mig hehe...

    Ja helgen försvann verkligen, men visst jag ska inte klaga för jag tycker att det är roligt att vara med!! Ja man blir så stolt över dom, och tom så att ögonen tåras...

    Må då gott och vila nu din häl!

    Kram Sandra

    SvaraRadera
  8. Så fina brillor och de passar dig jättebra! Krya på din häl ordentligt. Kram!

    SvaraRadera
  9. snygga brillor, helt klart godkända till att ha hela tiden tycker jag.. :)

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!