måndag 11 november 2013

Sänka mina egna krav

Tröttheten fortsätter att hålla sig kvar hos mig, jag hade inte den minsta lust att kliva ur sängen när klockan ringde imorse. Jag vet inte om det är mörkret som gör att jag blir trött, jag tycker jag hör flera som känner lika, så det kan nog vara mörkret. Efter att jag nattat kidsen så tog jag mig ett långpass på motionscykeln, 90 minuters relativt lugn cykling blev det och det är bara så skönt. Jag skulle kunna suttit kvar och trampat ännu längre med musiken i öronen, men klockan började bli så mycket så jag fick ge mig :).

som sagt, jag känner mig trött och har inte så mycket intressant att skriva om. Visar lite bilder från firandet av vår lillgosse. Helgens kalas gick så himla bra och vi är chockade över att det var så lugnt här på barnkalaset :). Alla barnen satt fint och mumsade på hamburgare, inget stoj och stim alls, sedan lekte de och hade skoj helt på egen hand.

Försökte fota småttingarnas goa kusin, men så fort jag riktade kameran mot honom satte han upp händerna för ansiktet :).


En grej som jag tänkt på är att jag verkligen lyckatas sänka mina egna krav på mig själv när det är dags för kalas. Förut skulle allt vara hembakat och perfekt in i minsta detalj, men nu blev det bara köpefika och kalaset planerades inte alls utan det fick bli som det blev och det blev ju kanon :). Jag tycker att det är roligt att baka men när tiden inte riktigt finns så blir det bara ett stressmoment och då är det ju onödigt när det går att köpa.

Jag har varit urusel på att kika in hos er på slutet, trötthet och tidsbrist är anledningen. Jag kikar in när tiden finns men nu blir det duschen och sedan sängen.

Kram Jennifer


6 kommentarer:

 1. oh vad mysigt med kalas, och det ser ut som att du har gjort ett riktigt fin jobb :-)
  Vila och ta de lugnt nu!
  kram kram

  SvaraRadera
 2. ja nog för att jag är trött, men jag förstår absolut att många är trötta nu när mörkret blivit så påtagligt.
  Bra att du sänkt dina krav och slutat med hembakat, det viktiga är ju att alla trivs och har det bra.
  kram Helena

  SvaraRadera
 3. Bra gjort att sänka kraven, något jag oxå borde försöka med ;-) styrkekram i mörkret å tröttheten, känner igen den känslan! Kram Elin

  SvaraRadera
 4. Helt rätt att strunta i att baka. Köpta kakor går lika bra hem hos barnen. (och många vuxna) Det blir som du skriver, ett stressmoment och såna behöver vi inte :-) Hoppas du snart känner dig piggare... lite snö kanske skulle liva upp det? ;-) Kram.

  SvaraRadera
 5. Köpe fika är ju faktiskt väldigt gott, å familjen är nöjd med en glad mamma som inte stressar för mycket med allt fixande. Trött är jag, skulle behöva sova ett helt dygn känns det som;)
  Fin vecka till dig, kram

  SvaraRadera
 6. Perfekt att ha en cykel hemma när man har barn ju :-D 90 minuter va inget dåligt pass! Skönt! :)

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!