tisdag 19 november 2013

Beyblade-omgångar

Idag var det dags för guidning på engelska på jobbet igen. Hua, vad jag tycker att det är jobbigt. Vi har något som heter Swedish Steel Prize, och då har vi en massa kunder och andra intressenter på besök. Första guidningen gick tyvärr inte så bra, vi hann in till första produktionslinjen men sedan när vi var på väg in till en annan så kom det en springande och skrek till mig att vi inte fick gå in dit för det brann. Så det var bara till att vända om och gå ut igen och den gruppen åkte vidare. Som tur var så var det bara en liten brand som släcktes på en gång och det var inget allvarligt så eftermiddagens guidning gick bra. Satt och övade inför guidningen på morgonen och försökte få till lite mysstämning genom att tända lite ljus :). 

Innan jobbet blev det ett pass på gymmet. Jag har svårt att ta mig ur sängen så tidigt nu men imorse lyckades jag släpa mig iväg och efter lite uppvärmning så är jag pigg.
Efter att ha skjutsat lilltösen till gympan och fixat och ätit middag så körde jag och lillgossen några Beyblade-omgångar. Jag tyckte att jag vann i alla fall två gånger, men just de gångerna så körde inte han tävling ;).
Maken lägger kidsen och jag funderar på hur tusan jag ska lyckas hålla mig vaken och se Sverigematchen??? Jag håller tummarna så för att Sverige lyckas ta hem segern idag, det vore ju allt bra skoj.

Hoppas ni har en skön kväll! 

Kram Jennifer 

7 kommentarer:

 1. Vad är beyblade?
  Ja ikväll håller vi tummarna.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Nu har jag hunnit läsa ikapp lite inne hos dig. :) De där Beyblade förstår jag mig inte på men det är väl så det ska vara... ;) Jag tycker att det är coolt att du gör de där guidningarna trots att du tycker det är läskigt. Synd på branden bara. Kram

  SvaraRadera
 3. Ja ja jag fattar inget av det du gör i träningslokalen. Guidning på engelska verkar inte så lattjo heller, skulle vara fasligt nervös.
  Du är duktig du.
  kram Helena

  SvaraRadera
 4. Nu är det paus och jag dras mellan att se klart matchen och gå och lägga mig. :-) Kram!

  SvaraRadera
 5. Hahaha underbart! Klart det inte var tävling när du vann! :)
  Är så impad över att du orkar träna på morgonen. Just nu är jag helt off vad det gäller träning och jag mår inte alls bra av det. Saknar mina springturer men jag tycker inte alls om att springa när det är mörkt. Ja så länge hämtar jag inspiration hos dig och laddar... :)

  Kram

  SvaraRadera
 6. Haha såklart inte. Det var säkert bara träning då kan jag tänka mig ;) kram.

  SvaraRadera
 7. Hej hej... Hehe det är aldrig tävling när barnen förlorar ;-)
  Vilken start på guideturen! Du gör det och varje gång du gjort det så skriver du att guidningen har gått bra så jag tror allt att du gör bra ifrån dig!!!
  Härligt med morgonpass! Jag skulle vilja det men jag börjar jobbet sju... Fast på våren/sommaren är det lättare att ta sig ut på morgonen och ta en runda!
  Ha en bra dag
  Kram Sandra

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!