torsdag 14 november 2013

Gnälligt

Hmm, tror ni jag tog mig upp för att träna imorse? Nej, jag vet inte vad som hänt, jag är så trött på mornarna så jag vet inte vad. Men jag har något skit i kroppen känner jag, halsen värker till och från och när jag försöker ta i hårt vid träning så blir jag totalt slut. Så nu efter matlagning, tvättning, läggning av barn, städning, hämtning av ved, känns det lite som att kraften rann ur mig, så nu blir det bara till att slappa i soffan.
De här go'pluttarna gick mig lite på nerverna idag. Det har varit grin och bråk ända sedan jag hämtade dem efter jobbet till dess att det var dags att gå och sova. De var i alla fall vänner en liten stund medan de tittade i leksakskatalogen och kryssade i vad de önskar sig i julklapp :).

Blev lite gnälligt idag, jag hoppas vakna pigg och glad imorgon. Och det är ju fredag och ledig dag så det ska nog inte vara så svårt att vara glad i alla fall!

Ha det!

Kram Jennifer 4 kommentarer:

 1. Jag började inte förrän halv tolv idag och om inte dottern kommit in och väckt mig strax efter åtta när hon skulle till skolan, vet jag inte när jag vaknat. Är helt slut för närvarande och det känns inte som att det spelar någon roll hur mycket eller lite jag sover.
  Hoppas att du vaknar piggare imorgon!:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Alla har vi våra dagar! Kan inte vara på topp jämt!! ;)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Låter som om det var klokt att vila från träningen.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Men idag gjorde du! Det såg jag på instagram ;-)
  Trevlig helg!
  kram Katarina

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!