lördag 16 november 2013

Som jag längtat

Kikar in en liten kortis för att önska er en fin fortsättning på helgen!

Vi har haft en riktigt bra dag. En lugn morgon och sedan stack vi iväg till badhuset. Jag själv trivs inte jättebra i ett badhus, men när man ser hur roligt barnen har så får de även mig att trivas och ha roligt :). Lilltösen borstar håret noga efter badet :). Trötta kids ville sitta och mysa i soffan när vi kom hem. Och till kvällen fick jag bra hjälp med matlagningen, ni ser nog att det blev tacos :).

På eftermiddagen stack maken och kidsen till deras farfar, medan jag handlade och så han jag även träna :).Som jag längtat, idag vågade jag mig ut i skogen med hälen. Jag hade stavarna med vilket ger lite avlastning och så valde jag ett spår med mycket backar så att det skulle bli mycket löpning på tå. Jag körde lite "wagging" (gick och sprang) och så avslutade jag med några vändor i backen. Det gick faktiskt bra, visst gjorde det lite ont, men jag tror inte att jag förvärrade något.
Men nu blir det mys till "Så mycket bättre".

Ha det gott!

Kram Jennifer

4 kommentarer:

 1. Simhalls besök får min man ta!!! Inget för mig...
  Här var en riktig hemma dag igår... Grått och blåsigt ute, hann en pw innan det var dags att åka och kolla hockey på kvällen! Hoppas på att få träna lite idag, känner mig ok men inte riktigt 100, men raska promenader har funkat och lite kEttlebell hemma!, attans vad snabbt man dalar med träningen när man blir sjuk... Blir stressad och ser ingen ljusning alls!
  Här är jag uppe med tuppen! Ärligt, 4.15?!
  Ha en bra dag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Badhus, dem gillar jag inte alls. Känner mig väldigt obekväm när jag väl går med på att ta mig till ett.

  Bra med Madicken-känsla!

  Ha en fin söndag!

  SvaraRadera
 3. Hoppas du hade en härlig helg! Min helg blev mest mat och vin men imorgon är tillbaka till träningen och chaiteet igen:) Ps jag har bytt bloggadress om du vill ändra i din feed. Kram Caroline

  SvaraRadera
 4. Jag är inte heller nån fan av simhallsbesök, men ungarna gillar det förstås!
  Nä ut och springa eller gå detär mer min melodi. Fast jag har förkylningsbaciöler som inte vill ge med sig, så löpning blir det inget med.

  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!