tisdag 12 november 2013

Hoppade träningenImorse var jag bara så himla trött så jag valde att somna om en stund istället för att träna. Det känns nästan som att jag har en förkylning på gång och jag känner mig trött och matt i kroppen så jag hoppade träningen helt och hållet. En promenad fick det bli, tänkte att det var dags att testa hälen igen. Det gick bra men det gjorde ont så nu får det dröja ett tag innan nästa promenad.

Lilltösen var iväg på gympa och kom hem och var helt slut, "det var sååå jobbigt men roligt" sa hon. Det är kul för jag ser att hon gör framsteg. När hon började så kunde hon inte alls hjula riktigt men nu så är det i princip riktiga hjulningar hon gör :).

Jag har precis tittat på "Montazamis med vänner", alltså jag kan inte annat än älska Maria, hon får mig att skratta så tårarna rinner. 

Nu är det dags att förbereda inför morgondagen och sedan blir det god natt!

Kram Jennifer

4 kommentarer:

 1. Vilken underbar bild och text!! Den lånar jag hem till mitt bildarkiv!
  Jag gillar Maria också tycker hon är störtskön!
  Ta hand om dig

  KRam

  SvaraRadera
 2. Klokt att lyssna på kroppen. Håller tummarna för att du inte blir sjuk.
  Kram.

  SvaraRadera
 3. Usch då... lyssna på kroppen! Här är det fortfarande lite snurvligt! Men ikväll måste jag ut, så pass ok känner jag mig att en rask proemnad bara skulle vara skönt för knopp och kropp!
  Kul att det går bra på gympan! Läste ditt "sänka krav" inlägg, tycker du är duktig som tänker så, så jag tycker att du gör helt rätt i att strunta i att fixa och dona med en massa måsten! Ja visst är det roligt att baka och förbereda men nä det funkar lika bra med köpegodsaker när lusten försvinner eller man känner att man bara inte vill!

  Ha en fin dag
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 4. Ja bäst att ta det lugnt när kroppen inte mår bra, har sett alldeles för många som fått bekymmer från hjärtat.
  Missade Maria igår.
  Kram Helena

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!