fredag 22 november 2013

Ska inte springa något

Kidsen har somnat, äldste grabben är på bio och ska sova hos kompis och jag ska nu bara slappa i soffan :).
Efter morgonträning och lämnande av lilltösen i skolan så var det dags att åka till sjukgymnasten. Jag gillar inte alls mina fötter och tycker inte om att behöva visa dem för någon så det kändes lite jobbigt när han klämde, kände  och tittade så noga på min fot. Jag fick lite bra tips på övningar som kan hjälpa till vid läkandet och så visade han hur jag kan tejpa foten för att hälen ska avlastas lite. Men han sa, som jag redan vet, att det tyvärr ta riktigt lång tid innan det blir bra. Och jag ska inte springa något, inte heller i uppförsbacke, vilket jag inte trodde skulle vara så farligt för hälen, men när jag springer på tå så blir senan väldigt påfrestad sa han. Inte roligt att höra men jag får vara glad att jag kan träna andra saker, tids nog kommer jag att kunna springa igen.

Lillgossen var med mig till sjukgymnasten och han började med lite behandling av min fot i väntrummet ;). 

Efter besöket hos sjukgymnasten var vi värda en god lunch tyckte vi, seafood sallad till mig och pannkaka till lillgossen. Och så, vips, var det dags att hämta lilltösen och vips var det dags för fredagsmys :).

Imorgon drar jag, mamma, tre av mina systrar och brorsans sambo till Stockholm på en shoppingdag, ska bli riktigt skoj!

Ha det bra! 
Kram Jennifer

3 kommentarer:

 1. Vilken härlig dag för att inte prata om morgondagen, shopping i Sthlm. Underbart!!
  Trevlig helg.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas ni får en härlig shoppingdag idag :-)

  Hoppas hälen läker fint nu om du inte springer på ett tag. Skönt ändå att det är den här årstiden tänker jag, nu är det lättare att ge sig in på ett gym :-)
  Trevlig helg. Kram!

  SvaraRadera
 3. Tråkigt med din häl!:( vet ju hur det är att inte få springa... Å andra sidan känner jag att jag är starkare än någonsin idag i bålen bl a efter alla rehabpass, så inget ont som inte har något gott med sig!:) Har bl a gått från att tycka 20 sek plankan är näst intill outhärdligt till att utan problem stå i 2 min. Känns riktigt bra.
  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!