måndag 18 november 2013

Längtar

Idag hämtade jag glada barn från skola och dagis och anledningen var att vi äntligen skulle åka och hälsa på "stora" kusinerna. Tänk hur det är, fast vi bor i samma stad så blir det så sällan som vi ses. Det blev en riktigt mysig fikastund. Och när vi kom hem stod maten på bordet, perfekt så borde vi göra oftare ;).

Annars så håller tröttheten ett stadigt grepp om mig. Och jag börjar verkligen att längta efter snö. Det blir ju så mycket roligare att vara ute och leka när det finns snö och så blir det ljusare. Men tids nog kommer snön, vi får passa på att vara inne och mysa nu när det känns som ruggväder ute.


Jag vet att man ska vara här och nu och inte tänka framåt eller bakåt, men jag kan inte hjälpa det, jag längtar verkligen efter soliga, härliga vita vinterdagar! 

Idag skippar jag träningen helt och hållet, nu kör vi filmmys istället. Så får det bli till att upp och träna före jobbet imorgon :).

Ha det bra!
Kram Jennifer

3 kommentarer:

 1. Mysigt, jag är lycklig så länge snön lyser med sin frånvaro.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Håller med om att mörkret är riktigt trist just nu. Man har liksom ingen lust eller ork att göra något. Det ska i alla fall bli lite sol i slutet av veckan - då får vi tanka D-vitamin :).

  Hoppas du har en mysig kväll! Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Håller med, det blir verkligen så mycket ljusare och finare när snön kommit. Hoppas den inte regnar bort med en gång bara så att det blir en ordentlig vinter. Kram.

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!